ارزیابی تاثیر هورمون ۶- بنزیل آمینون پورین بر روی عملکرد غده، درصد ماده خشک غده و میزان کلروفیل برگها در ارقام و کلونهای امیدبخش سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر هورمون ۶- بنزیل آمینون پورین بر روی عملکرد غده، درصد ماده خشک غده و میزان کلروفیل برگها در ارقام و کلونهای امیدبخش سیب زمینی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر هورمون ۶- بنزیل آمینون پورین بر روی عملکرد غده، درصد ماده خشک غده و میزان کلروفیل برگها در ارقام و کلونهای امیدبخش سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر هورمون ۶- بنزیل آمینون پورین بر روی عملکرد غده، درصد ماده خشک غده و میزان کلروفیل برگها در ارقام و کلونهای امیدبخش سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر هورمون ۶- بنزیل آمینون پورین بر روی عملکرد غده، درصد ماده خشک غده و میزان کلروفیل برگها در ارقام و کلونهای امیدبخش سیب زمینی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

این آزمایش به منظور بررسی تاثیر هورمون ۶- بزنیل آمینو پورین بر روی صفت علمکرد غده، درصد ماده خشک غده و میزان کلروفیل برگها بر روی ژنوتیپ های سیب زمینی در سال ۱۳۹۴ در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اردبیل انجام گرفت طرح آزمایشی مورد استفاده فاکتوریل براساس طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با دو فاکتور در سه تکرار بود. فاکتور اول شامل ۱۰ کلون و رقم (۸ کلون امیدبخش و دو رقم شاهد به نامهای آگریا و ساوالان) و فاکتور دوم شامل هورمون ۶- بنزیل آمینو پورین در دو سطح به مقدار صفر و ۲۲/۵ میلی گرم در لیتر می باشدو. نتایج تجزیه واریانس صفات مورد مطالعه نشان داد بین کلونهای امیدبخش از لحاظ صفات عملکرد غده، درصد ماده خشک غده کلروفیل a کلروفیل b و کلروفیل کل و بین سطوح هورمون ۶- بنزیل آمینو پورین از لحاظ صفات عملکرد غده و میازن کلروفیل b اختلاف معنی دار در سطح احتمال ۵ و ۱ درصد مشاهده گردید. براساس نتایج بدست آمده تاثیر هورمون ۶- بنزیل امینو پورین بر روی فصفات عملکرد غده کلروفیل a و کلروفیل b و کلروفیل کل معنی دار بود و باعث افزایش این صفات گردید اما این هورمون بر وروی سفات درصد ماده خشک غده تاثیری نگذاشت ژنوتیپ های H296-4 ، H296-5 و H296-8 از نظر عملکرد غده ژنوتیپهای H296-1، H296-2، H296-6 سالاوان و آگریا از نظر درصد ماده خشک غده ژنوتیپ های H296-3 ، H296-5 ،H296-2، H296-8 و رقم آگریا از نظر میزان کلروفیل b دارای بالاترین مقدار نسبت به سایر ژنوتیپ های بودند. با توجه به اهمیت درصد ماده خشک غده سیب زمینی برای صنعت فرآوری، ژنوتیپ های پرمحصول H296-1 و H296-8 به عنوان ژنوتیپ های برتر در این آزمایش انتخاب شدند. ژنوتیپ های پرمحصول H296-8 از نظر میزان کلروفیل b نیز بالاترین مقدار را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.