رابطه خوش بینی و میزان استفاده از شبکه های اجتماعی در بین دختران دبیرستانی خانواده های عادی و مشکل دار شهرستان گرگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه خوش بینی و میزان استفاده از شبکه های اجتماعی در بین دختران دبیرستانی خانواده های عادی و مشکل دار شهرستان گرگان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه خوش بینی و میزان استفاده از شبکه های اجتماعی در بین دختران دبیرستانی خانواده های عادی و مشکل دار شهرستان گرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه خوش بینی و میزان استفاده از شبکه های اجتماعی در بین دختران دبیرستانی خانواده های عادی و مشکل دار شهرستان گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه خوش بینی و میزان استفاده از شبکه های اجتماعی در بین دختران دبیرستانی خانواده های عادی و مشکل دار شهرستان گرگان :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

فضای مجازی نسل جدیدی از فضای روابط اجتماعی هستند که با این که عمر زیادی ندارند توانسته اند به خوبی در زندگی مردم جا باز کنند، به همین دلیل شبکه های اجتماعی از جنبه های مختلف قابل کنکاش و ارزیابی است امروزه خانواده ایرانی در سبد فرنگی خودمواجه با شبکه های ماهواره ایف فضای مجازی، رسانه های مدرن و. .. است که هرکدم به نوبه خود بشی از فرایند تاثیرگذاری در خانواده را هدف گرفته اند. دانش اموزان که سازنده و انتقال دهنده فرهنگ کشور ما به نسلهای آینده هستند. بیش از دیگران در معرض اسیبهای ناشی ازکاربرد نادرست شبکه های اجتماعی قرار دارند. ابتدا به صورت نمونه گیری خوشه ای و از روش آزمون همبستگی پیروسن از بین دبیرستانهای شهرستان گرگان ۸ مدرسه انتخاب و ۲۶۰ دانش آموز دوره دوم متوسطه به صورت تصادفی انتخاب و بررسی شدند. پرسشنامه خوش بینی LOT شییر و کارور، برگه وضعیت جمعیت شناختی شبکه های اجتماعی که دارای ۱۶ سوال بود و پرسشنامه FAD مورد استفاده قرارگرفت. بعد از اجرا بین میزان استفاده از شبک های اجتماعی و خوش بینی در سطح معنی داری ۵ درصد در هر دو گروه رابطه وجود دارد و به دلیل منفی بودن ضریب همبستگی بدست آمده می توان گفت که این رابطه معکس بوده، یعنی با افزایش میازن استفاده از شبکه ای اجتماعی میزان خوش بینی کاهش می یابد و همچنین باتوجه به مقدار عددی آنها به وضوح می توان دید که در افراد دارای خانئواده مشکل دار این تاثیر بسیار بالاتر از افراد دارای خانواده عادی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.