تاثیر سطوح مختلف گاودانه به دو روش خشک و خیسانده شده بر عملکرد رشد برهای نر پرواری نژاد لری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف گاودانه به دو روش خشک و خیسانده شده بر عملکرد رشد برهای نر پرواری نژاد لری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف گاودانه به دو روش خشک و خیسانده شده بر عملکرد رشد برهای نر پرواری نژاد لری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف گاودانه به دو روش خشک و خیسانده شده بر عملکرد رشد برهای نر پرواری نژاد لری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف گاودانه به دو روش خشک و خیسانده شده بر عملکرد رشد برهای نر پرواری نژاد لری :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر مصرف دانه گاودانه به صورت خشک و خیسانده شده بر خصوصیات رشد و لاشه بره های پرواری تعداد ۴۹ بره نر لری از شیر گیری شده با میانگین وزن اولیه ۷۵ / ۰ ± ۲۳ کیلوگرم را در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۷ تیمار شامل : تیمارهای شاهد و سطوح مختلف گاودانه خام و خیسانده شده در آب ) ۱۵ ، ۲۱ ، ۲۷ درصد جیره( جایگزین کنجاله سویا به مدت ۱۰۵ روز در یکی از گوسفندداری نیمه صنعتی شهرستان دورود انجام شد .جیره ها از نظر انرژی و پروتئین و انرژی یکسان بودند .صفات رشد از جمله افزایش وزن روزانه ،خوراک مصرفی ، ضریب تبدیل و خصوصیات لاشه شامل گوشت لخم ، چربی و استخوان به تفکیک در قطعات لاشه مورد بررسی و ثبت قرار گرفت .اطلاعات بدست آمده در بانک اطلاعاتی Foxpro ثبت و توسط برنامه نرم افزاری SAS و روش GLM تجزیه و تحلیل شدند .به منظور دستیابی به وجود یا عدم وجود تفاوت بین استفاده از گاودانه خشک یاخیسانده شده از طرح مقایسه مستقل میانگین ها )اورتوگونال ( و برای مقایسه تیمار ها از روش دانکن استفاده گردید .نتایج آزمایشنشان داد میانگین وزن و درصد صفات : افت لاشه ، لاشه گرم ،لاشه سرد ، وزن زنده نهایی ، گوشت لخم ، استخوان ، دنبه ، چربی زیر پوستی ، چربی بین عضلانی ، بازدهی لاشه ، مساحت عضله راسته در تیمار شاهد ) کنجاله سویا( نسبت به تیمارهای حاوی سطوح ۱۵ %و ۲۱ % گاودانه خشک و خیسانده شده اختلاف معنی داری نشان نداد ولی نسبت به تیمار حاوی سطح ۲۷ % گاودانه خشک و خیسانده شده بطور معنی داری افزایش نشان داد . میزان چربی احشایی بره های گروه شاهد بطور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود .وزن کبد، کلیه و طحال در بره های تغذیه شده با جیره های حاوی گاودانه نسبت به تیمار شاهد بطور معنی داری بیشتر بود ولی وزن قلب و ششها در بره های تغذیه شده تیمار شاهد با سایر تیمارها اختلاف معنی داری نداشت . مقایسه اورتوگونال اثرات استفاده از گاودانه خشک نسبت به خیسانده نشان داد که تفاوت معنی داری با هم ندارند .عملکرد رشد بره های گروه حاوی ۲۷ % گاودانه خشک و خیسانده شده نسبت به دیگر سطوح گاودانه و جیره شاهد بطور معنی داری کاهش نشان داد . این نتایج نشان می دهد که می توان گاودانه را بعنوان یک مکمل پروتئین تا سطح ۲۱ % از کل جیره بدون اینکه اثرات منفی بر عملکرد رشد بره ها داشته باشد مورد استفاده قرار داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.