بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در تداخل با علف هرز تاج خروس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در تداخل با علف هرز تاج خروس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در تداخل با علف هرز تاج خروس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در تداخل با علف هرز تاج خروس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در تداخل با علف هرز تاج خروس :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

آزمایشی مزرعه ای به منظور مطالعه تأثیر تداخل تاج خروس ریشه قرمز بر روی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در سال ۱۳۹۴ در مزرعه پژوهشی دانشگاه آزاد چالوس در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار و با یک فاکتور تراکم تاجخروس (۴، ۸،۰، ۱۲ بوته در مترمربع) اجرا شد. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اختلاف بین تیمارهای مختلف از نظر تأثیر بر روی صفات، تعداد غلاف، تعداد دانه در غلاف، وزن صد دانه، عملکرد دانه تک بوته، در سطح احتمال ۰/۰۱ معنی دار است. نتایج به دست آمده نشان داد که بین تراکم علف هرز تاج خروس و تعداد غلاف، تعداد دانه در غلاف و وزن صد دانه لوبیا، عملکرد دانه تکک بوته لوبیا، رابطه معکوسی وجود دارد. تعداد غلاف و وزن صد دانه با افزایش تراکم تاجخروس دارای روند نزولی بودند، رابطه بین تراکم تاج خروس با تعداد غلاف، تعداد دانه در غلاف و وزن صد دانه، خطی نبود، زیرا در تراکم های بالای تاج خروس با شروع رقابت درون گونه ای، از شدت رقابت بین علف هرز و لوبیا کاسته شد. با افزایش تراکم علف هرز عملکرد دانه تک بوته لوبیا کاهش پیدا کرد و مقدار این کاهش در تراکم های ۸ و ۱۲ بترتیب برابر ۲۵ و ۴۱ نسبت به شرایط عاری از علف هرز بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.