بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در تداخل با تراکم های مختلف توق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در تداخل با تراکم های مختلف توق دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در تداخل با تراکم های مختلف توق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در تداخل با تراکم های مختلف توق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در تداخل با تراکم های مختلف توق :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور مطالعه تأثیر تداخل علف هرز توق بر روی عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز، آزمایشی در سال ۱۳۹۴ در مزرعه پژوهشی دانشگاه آزاد چالوس در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایش تراکم توق (۰، ۴، ۸، ۱۲ بوته در مترمربع) بودند. نتایج به دست آمده نشان داد که رقابت توق با لوبیا نتوانست تفاوت معنی داری در تعداد دانه در غلاف لوبیا ایجاد کند. بین تراکم علف هرز توق و تعداد غلاف، وزن صد دانه و عملکرد دانه لوبیا رابطه معکوسی وجود دارد. وزن صد دانه و عملکرد دانه لوبیا با افزایش تراکم توق دارای روند نزولی بودند، ولی شدت کاهش در تراکم های پایین توق بیشتر از تراکم های بالا بود. رابطه بین تراکم توق با عملکرد دانه تک بوته خطی نبود. بین وزن صد دانه با تراکم علف هرز توق رابطه نزولی و به صورت خطی بود. تراکم های ۴، ۸ و ۱۲ بوته توق در متر مربع، بترتیب سبب کاهش مقدار عملکرد دانه تکث بوته به میزان ۳۴، ۳۴ و۳۹ نسبت به تیمار شاهد عاری از علف هرز شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.