بررسی عملکرد و اجزای عملکرد چای ترش Hibiscus Sabdariffa در کشت مخلوط با لوبیا-چشم بلبلی Vigna unguiculata L تحت تاثیر تیمارهای کود دامی وآرایش کاشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد و اجزای عملکرد چای ترش Hibiscus Sabdariffa در کشت مخلوط با لوبیا-چشم بلبلی Vigna unguiculata L تحت تاثیر تیمارهای کود دامی وآرایش کاشت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد و اجزای عملکرد چای ترش Hibiscus Sabdariffa در کشت مخلوط با لوبیا-چشم بلبلی Vigna unguiculata L تحت تاثیر تیمارهای کود دامی وآرایش کاشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد و اجزای عملکرد چای ترش Hibiscus Sabdariffa در کشت مخلوط با لوبیا-چشم بلبلی Vigna unguiculata L تحت تاثیر تیمارهای کود دامی وآرایش کاشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد و اجزای عملکرد چای ترش Hibiscus Sabdariffa در کشت مخلوط با لوبیا-چشم بلبلی Vigna unguiculata L تحت تاثیر تیمارهای کود دامی وآرایش کاشت :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

به منظور بررسی عملکرد و اجزای عملکرد چای ترش در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی تحت تاثیر تیمارهای کوددامی و آرایش کاشت، آزمایشی به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۱۳۹۲-۹۳در مزرعه تحقیقاتی پژوهشکدهکشاورزی دانشگاه زابل اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل سه سطح کود دامی ) ، ۲۰۰ و ۳۰ تن در هکتار( به عنوان عامل اصلی و نسبتهای مختلف کشت مخلوط شامل )کشت خالص چای ترش، کشت خالص لوبیا چشم بلبلی،۵۰ درصد چای ترش + ۵۰درصد لوبیا چشم بلبلی، ۷۵ درصد چای ترش + ۲۵ درصد لوبیاچشم بلبلی، ۲۵ درصد چای ترش + ۷۵درصد لوبیا چشم بلبلی( به عنوان عامل فرعی بود. نتایج حاصل از تجزیه آماری دادهها نشان داد که سطوح مختلف کود دامی، نسبت-های کاشت و اثر متقابل بین آنها تاثیر معنیداری بر ارتفاع بوته، تعداد شاخه فرعی، تعداد کپسول در بوته، وزن تر کاسبرگ یک بوته،عملکرد کاسبرگ و عملکرد زیستی چای ترش داشته و بر وزن یک کپسول و وزن کاسبرگ یک کپسول معنیدار نبود. به طوری که مصرف کود دامی، ارتفاع بوته، عملکرد کاسبرگ و عملکرد زیستی چای ترش را به ترتیب ۱۵/۷۲، ۳۶/۶۸و۲۷/۵۴ درصد نسبت به شاهد افزایش داد. بالاترین ارتفاع بوته از کشت مخلوط ۵۰ % لوبیا + ۵۰ % چای ترش بدست آمد، بیشترین تعداد شاخه فرعی، طول-گلآذین و وزن تر کاسبرگ یک بوته از کشت مخلوط ۷۵ % لوبیا + ۲۵ % چای ترش حاصل شد و حداکثر تعدادکپسول در بوته،عملکرد کاسبرگ و عملکرد زیستی چایترش از کشت خالص آن بدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.