بررسی خصوصیات فیزیک و شیمیایی ومیکروبی شیرخام تولیدی در ۲۰ دامداری صنعتی استان گلستان طی فصل زمستان سال ۱۳۹۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات فیزیک و شیمیایی ومیکروبی شیرخام تولیدی در ۲۰ دامداری صنعتی استان گلستان طی فصل زمستان سال ۱۳۹۴ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات فیزیک و شیمیایی ومیکروبی شیرخام تولیدی در ۲۰ دامداری صنعتی استان گلستان طی فصل زمستان سال ۱۳۹۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات فیزیک و شیمیایی ومیکروبی شیرخام تولیدی در ۲۰ دامداری صنعتی استان گلستان طی فصل زمستان سال ۱۳۹۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات فیزیک و شیمیایی ومیکروبی شیرخام تولیدی در ۲۰ دامداری صنعتی استان گلستان طی فصل زمستان سال ۱۳۹۴ :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

درصنایع لبنی شیر یک ماده اولیه استراتژیک محسوب می شود که بهبود کیفیت وایمنی فرآورده های آن بیش ازپیش مورد توجه قرار گرفته است. براین اساس،مدیریت کیفیت و ایمنی درسراسر زنجیره تامین شیر،از دامداری تا مصرف فراورده های شیری ضروری است.به همین منظور در این مطالعه به بررسی کیفیت شیرخام ۲۰ دامداری صنعتی استان گلستان طی فصل زمستان سال ۱۳۹۴ پرداخته شد.بدین منظور خصوصیات فیزیک و شیمیایی و میکروبی نظیر میزان PH، اسیدیته، چربی، پروتئین، شمار سلول های سوماتیک و شمارش کلی میکروارگانیسم های هریک ازنمونه های شیرخام در ۳تکرار مورد بررسی قرار گرفت نتایج نشان داد که تنها در یک نمونه میزان PH کمتر و اسیدیته بیشتر از محدوده استاندارد ملی ایران به شماره ۱۶۴ بود. همچنین نتایج ارزیابی چربی و پروتئین نمونه ها نشان داد که سه نمونه از مجموع ۲۰ نمونه دارای چربی و پروتئین کمتر از حد استاندارد ملی ایران به شماره ۱۶۴ می باشند. پس از بررسی مقدار سلول های سوماتیک مشخص شد که تعداد این سلول ها مطابق استاندارد ملی ایران به شماره ۱۶۴ می باشد اما در بخش شمارش کلی میکروارگانیسم ها ۴نمونه از مجموع ۲۰ نمونه نسبت به استاندارد ملی ایران به شماره ۲۴۰۶ درخصوص شیر خام درجه ۳۳دارای مقدار بیشتری میکروارگانیسم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.