بررسی جایگزینی ساکارز با شربت ذرت و سوکرالوز برخواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری کیک لایه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جایگزینی ساکارز با شربت ذرت و سوکرالوز برخواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری کیک لایه ای دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جایگزینی ساکارز با شربت ذرت و سوکرالوز برخواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری کیک لایه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جایگزینی ساکارز با شربت ذرت و سوکرالوز برخواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری کیک لایه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جایگزینی ساکارز با شربت ذرت و سوکرالوز برخواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری کیک لایه ای :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

یکی از مهم ترین و اصلی ترین مواد تشکیل دهنده کیک، شکر است اما باتمام فوایدی که شکر به عنوان یک شیرین کنندهی طبیعی با ویژگی های عملکردی ممتاز دارد، به دلیل ارتباط با برخی از خطرات، برای سلامتی مضر است. بنابراین در این پژوهش از قند های شربت ذرت با فروکتوز بالا و سوکرالوز به عنوان جایگزینی برای ساکارز استفاده گردید. با (HFCS)بررسی آزمون های فیزیکوشیمیایی، بافت، ویژگی های حسی و زمان بیشترین ،HFCS ماندگاری شیمیایی، مشاهده شد که جایگزینی شکر با پذیرش و نزدیکی را با نمونه شاهد دارد، اما کیک لایه ای تولید شده با سوکرالوز موفقیت آمیز نبوده و نیازمند کار و مطالعه بیش تر است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.