بررسی امواج فراصوت بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی خرمالو رقم کرج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی امواج فراصوت بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی خرمالو رقم کرج دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی امواج فراصوت بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی خرمالو رقم کرج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امواج فراصوت بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی خرمالو رقم کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی امواج فراصوت بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی خرمالو رقم کرج :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
امواج فراصوت بصورت شدت بالا و پایین در تهیه اطلاعات مربوط به ویژگی های فیزیکی و شیمیایی موا د غذایی استفاده می شود. امواج اولتراسوند با شدت پایین در صورت قطع امواج هیچگونه اثر مخربی در خواص مکانیکی و شیمیایی مواد غذایی ایجاد نمی کند بنابراین از آن در اندازه گیری ضخامت ، تشخیص جسم خارجی ، تعیین ترکیبات متشکله و … استفاده می شوددر این تحقیق میوه خرمالو رقم کرج مورد بررسی قرار گرفت نتایج حاصله نشان داد امواج فراصوت ضمن عبور از داخل بافت میوه ، بسته به نوع تراکم و بافت، تضعیف گردیده و سرعت آن نیز تغییر می یابد. بررسی بر روی گروههای رسیده و نیمه رس بزرگ و کوچک رابطه ضریب تضعیف موج و درجه رسیدگی آن بر سرعت موج فراصوت به طور آشکاری مشخص میکند .اندازه گیری دو پارامتر ضریب تضعیف و سرعت موج فراصوت ، پارامترهای ابعاد ، جرم ، چگالی و سفتی میوه اندازه گیری شدو با پارامترهای فراصوت مقایسه گردید. . روابط معنی دار بین ضریب تضعیف موج فراصوت با سفتی خرمالوی بدون پوست درحالت کلی و در گروههای نیمه رس و رسیده بررسی شد.رابطه ضریب تضعیف موج با سفتی بدون پوست کلیه میوه ها و گروههای نیمه رس و رسیده ، به ترتیب با ضرایب همبستگی ۵۵۱ /۰ ،۰/۹۱۱و ۰/۸۰۶با معادله درجه ۲ بدست آمد .روابط مذکور برای سفتی خرمالوی با پوست به ترتیب دارای ضریب همبستگی ۷۰۷/ ۰، ۰/۷۵۲، ۰/۷۶۷ و معادله درجه ۲ بدست آمده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.