بررسی اثر باکتری های لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ممانعت از رشد و تکثیر کپک و مخمر در ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر باکتری های لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ممانعت از رشد و تکثیر کپک و مخمر در ماست دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر باکتری های لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ممانعت از رشد و تکثیر کپک و مخمر در ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر باکتری های لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ممانعت از رشد و تکثیر کپک و مخمر در ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر باکتری های لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ممانعت از رشد و تکثیر کپک و مخمر در ماست :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در این پژوهش با استفاده از باکتری های پروبیوتیک همراه شامل لاکتوباسیلوس رامنوسوس و ترکیب لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی به بررسی تاثیر متابولیت های تولید شده توسط آنها در از بین بردن کپک و مخمر و در پی آن افزایش زمان ماندگاری محصول در شرایط دمایی مختلف در مقایسه با نمونه شاهد پرداخته شد. نمونه های حاصل از نظر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، محتوای اسید لاکتیک باکتری ها و ویسکوزیته در روزهای اول، دهم و بیست و یکم انبارداری بررسی و مقایسه شدند.شمارش و تشخیص باکتری های لاکتوباسیلوس رامنوسو سو لاکتوباسیلوس پاراکازئ یو استرپتوکوکوس ترموفیلو سو کپک و مخمر قابل ملاحظه نبود اما ویسکوزیته نمونه حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ولاکتوباسیلوس pH انجام شد. با توجه به نتایج تغییرات های تولید شده توسط EPS پاراکازئی به طور معناداری افزایش و در مقابل سینرزیس آن کاهش یافت، این تغییرات را می توان به لاکتوباسیلوس ها نسبت داد.این ترکیبات از لاکتوز موجود در محیط تولید می شوند که تاثیر مهمی بر قوام و ویسکوزیته محصول می گذارند. استرپتوکوکوس ترموفیلوس در مقابل جمع شدن اسید لاکتیک حساس می باشند که منجر به کاهش تعداد آن در طول دوره ا نبارداری می شود، همچنین لاکتوباسیلوس پارا کازئی دارای اثر مهار رقابتی بر استرپتوکوکس ترموفیلوس می باشد که باعث کاهش تعداد استرپتوکوکوس و افزایش تعداد لاکتوباسیلوس ها می شود. تعداد کپک و مخمر نیز به طور قابل توجهی کاهش یافت که این امر را می توان به متابولیت های لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی نسبت داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.