ارزیابی خاصیت ضد باکتریایی جدایه پدیوکوکوس استیلسی برعلیه برخی از پاتوژنهای غذازاد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خاصیت ضد باکتریایی جدایه پدیوکوکوس استیلسی برعلیه برخی از پاتوژنهای غذازاد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خاصیت ضد باکتریایی جدایه پدیوکوکوس استیلسی برعلیه برخی از پاتوژنهای غذازاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خاصیت ضد باکتریایی جدایه پدیوکوکوس استیلسی برعلیه برخی از پاتوژنهای غذازاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خاصیت ضد باکتریایی جدایه پدیوکوکوس استیلسی برعلیه برخی از پاتوژنهای غذازاد :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه از خمیرترش آرد کامل جو، جدایه لاکتیکی غالب، جداسازی و به کمک روشهای بیوشیمیایی و مولکولی شناسایی شد. سپس خاصیت ضد باکتریایی این جدایه لاکتیکی و مایع رویی کشت آن علیه (Disk Diffusion Agar) برخی از شاخصهای باکتریایی به روش انتشار در دیسک مورد بررسی قرار گرفت. به منظور کاهش خطا هر آزمون سه بار تکرار شد و قطر هاله عدم رشد اندازهگیری و توانایی ضد میکروبی بررسی گردید. جدایه لاکتیکی، توان ضد باکتریایی مناسبی در مقابل باکتری- های شاخص از خود نشان داد و بیشترین اثر مهار کنندگی آن بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و کمترین اثر نیز بر علیه اشریشیا کلی مشاهده شد. بر اساس نتایج این مطالعه، جدایه لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو و متابولیتهای تولیدی توسط آن به واسطه قابلیت جلوگیری از رشد باکتریهای شاخص میتوانند در فرآوری محصولات غذایی با هدف بهبود سلامت مصرف کننده و افزایش ماندگاری محصول مورد استفادهقرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.