اثر سرزنی بر مراحل فنولوژیک سرعت و دوره پر شدن دانه در ارقام باقلا Vicia faba L. درمنطقه گنبد کاووس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سرزنی بر مراحل فنولوژیک سرعت و دوره پر شدن دانه در ارقام باقلا Vicia faba L. درمنطقه گنبد کاووس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سرزنی بر مراحل فنولوژیک سرعت و دوره پر شدن دانه در ارقام باقلا Vicia faba L. درمنطقه گنبد کاووس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سرزنی بر مراحل فنولوژیک سرعت و دوره پر شدن دانه در ارقام باقلا Vicia faba L. درمنطقه گنبد کاووس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سرزنی بر مراحل فنولوژیک سرعت و دوره پر شدن دانه در ارقام باقلا Vicia faba L. درمنطقه گنبد کاووس :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

این مطالعه به منظور بررسی اثر سوزنی بر ویژگی های فنولوژیک، دوره و متوسط سرعت پر شدن دانه بر روی پنج رقم باقلا(زهره، شامی،شش بند، سرازیری و برکت) به صورت فاکتوریل درقالب طرح بلوک کامل تصادفی با شش تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه گنبد در سال زراعی ۹۴-۱۳۹۳ اجرا شد نتایج بررسی از این تحقیق نشان داد که سرزنی تاثیری برصفات مورد بحث نداشت و اثر رقم بر روی اکثر صفات معنی دار بود در بین صفات فنولوژیک ارقام مختلف از نظر تعداد روز تا گل دهی و تعداد روز تا غلاف دهی در سطح احتمال یک درصد اختلاف معنی دار داشتند حداکثر تعداد روز از کاشت مربوط به ارقام شش بند، شامی و برکت بود، همچنین نتایج نشان داد دوره پرشدن دانه و متوسط سرعت پر شدن دانه به ترتیب درسطح احتمال یک و پنج درصد دارای اختلاف معنی دار با یکدیگر بودند حداکثر روز دوره پر شدن دانه مربوط به رقم سرازیری و زهره وحداکثر متوسط سرعت پرشدن دانه مربوط بهرقم برکت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.