اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس پونه کوهی بر افزایش ویژگی های کیفی وحسی وماندگاری برش های تازه کیوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس پونه کوهی بر افزایش ویژگی های کیفی وحسی وماندگاری برش های تازه کیوری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس پونه کوهی بر افزایش ویژگی های کیفی وحسی وماندگاری برش های تازه کیوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس پونه کوهی بر افزایش ویژگی های کیفی وحسی وماندگاری برش های تازه کیوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس پونه کوهی بر افزایش ویژگی های کیفی وحسی وماندگاری برش های تازه کیوری :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

دراین بررسی با استفاده از پوشش کیتوزان و اسانس پونه کوهی ماندگاری کیوی که میوه ای حساس یه اتیلن است درمدت ۱۵ روز نگهداری دردمای ۴ درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفته است این پوشش با تهیه محلول ۰/۵، ۱ و ۱/۵ درصد کیتوزان همراه با اسانس پونه کوهی با غلظت ۰/۵، ۱ و۱/۵ درصد تهیه شد. یک گروه میوه به عنوان شاهد و بدون پوشش درنظر گرفته شدند. سپس آزمون های کاهش درصد وزن ،تعیین اسیدیته قابل تیتر، تعیین PH رنگ سنجی، تعیین مواد جامد محلول و آزمون های حسی با فاصله ۵روزه تاروز ۱۵ انجام شد نتایج نشان داده است که میوه های پوشش یافته درمقایسه با گروه شاهد درکاهش وزن کمتری داشتند و این اختلاف نیز معنی دار بوده است(p<0/05) همچنین تیمارهای باغلظت ۱/۵ درص کیتوزان حاوی غلظت های مختلف اسانس درصد کاهش وزن از سایر تیمارهای پوشش یافته کمتر بودهاست مقدار اسیدیته در تمام تیمار ها بالا رفت اما این افزایش در تیمار ۴ پوششی نسبت به سایر تیمارها بالاتر و دارای اختلاف معنی دار بود. مقادیر مواد جامد محلول درهمه تیمارها با گذشت زمان کاهش یافته است به طوری که در روز ۱۰ نگهداری تیمار شاهد دارای بیشترین میزان مواد جامد محلول (۱۳/۳۳) وتیمارهای پوششی دارای میزان کمتر مواد جامد محلول بوده که دارای اختلاف معنی دار با تیمار شاهدبود((p<0/05)) مقدارL (روشنایی) چندان تحت تاثیر افزودن پوشش خوراکی و زمان نگهداری قرار نگرفت. در خصوص ارزیابی حسی به کارگیری پوششخوراکی کیتوزان در سطح۰/۵ درصد و سطح۰/۵ درصد همراه اسانس۰/۵ درصد پونه کوهی باعث افزایش زمان ماندگاری کیوی در این تیمارها به ۱۰روز شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.