بکارگیری فناوری های دوستدارمحیط زیست توسط کشاورزان گامی برای کشاورزی پایدار و جامعه سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بکارگیری فناوری های دوستدارمحیط زیست توسط کشاورزان گامی برای کشاورزی پایدار و جامعه سالم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بکارگیری فناوری های دوستدارمحیط زیست توسط کشاورزان گامی برای کشاورزی پایدار و جامعه سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بکارگیری فناوری های دوستدارمحیط زیست توسط کشاورزان گامی برای کشاورزی پایدار و جامعه سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بکارگیری فناوری های دوستدارمحیط زیست توسط کشاورزان گامی برای کشاورزی پایدار و جامعه سالم :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

تلاش برای افزایش تولید محصولات کشاورزی، منجر به پیدایش فناوری انقلاب سبز گردید که با نهاده های مدرن، نظیر کودهای شیمیایی، آفت کش هاتولید محصولات کشاورزی تحول چشمگیری پیدا کرد، اما کشاورزی مدرن و انقلاب سبز با بکارگیری فناوری های نامناسب و یا استفاده نادرست ازفناوری های مدرن علیرغم دستاوردهای کمی قابل توجه، مورد انتقاد شدید قرار گرفت. این نگرانیها اقداماتی را از سوی بخش دولتی و غیر دولتی درقالب نشست های جهانی در حمایت از محیطزیست جهت توسعه نوعی از کشاورزی در راستای افزایش بهرهوری، حفظ محیط زیست و تولید محصولاتکشاورزی سالم بوجودآورد. بهطوریکه امروزه بحث حفظ محیط زیست، ایمنی و بهداشت غذایی یکی از چالش های مهم بشر می باشد. در این راستاتوسعه و پذیرش فناوری های دوستدار محیطزیست در جهت تغییر رفتار کشاورزان با حداقل اثرات مخرب زیست محیطی و در جهت رفتارهای حفاظتزیست محیطی و بهبود سطح پایداری نظام کشاورزی بسیار حائز اهمیت می باشد . این مطالعه به طور مروری تحلیلی درصدد برآمده است به بررسی –اهمیت فناوری های دوستدار محیطزیست ازجمله مدیریت تلفیقی آفات، مدیریت تلفیقی محصول، کشاورزی حفاظتی و کشاورزی ارگانیک در راستایعملیات مناسب کشاورزی بپردازد. بقای بخش کشاورزی در ایران به تغییر سامانههای رایج فعلی به سامانه هایی پایدارتر وابسته می باشد که ضمن تولیدغذای کافی برای جمعیت رو به رشد کشور، منابع طبیعی را نیز حفظ و از آلودگی و زوال بیشتر محیطزیست جلوگیری و سلامت و امنیت غذایی راتضمین کند. مطابق تحقیق به نظر می رسد آگاه سازی کشاورزان از طریق برگزاری کلاس های آموزشی- ترویجی ، نمایش های مزرعه ای و مدرسه در مزرعه کشاورز اعتماد شکاورزران را به فناوری های مناسب دوستدار محیطزیست بالا برده و با درک از سودمندی و افزایش دانش نسبت به روشهایدوستدار محیط زیست زمینه را برای رفتار متناسب با کاهش آلودگی های زیست محیطی در مزارع و عملیات مناسب کشاورزی پایدار فراهم می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.