تأثیر مقاوم سازی بذر بر جوانه زنی بذرهای حاصل از نواحی مختلف گل آذین گل همیشه بهار (Calendula officinalis)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر مقاوم سازی بذر بر جوانه زنی بذرهای حاصل از نواحی مختلف گل آذین گل همیشه بهار (Calendula officinalis) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر مقاوم سازی بذر بر جوانه زنی بذرهای حاصل از نواحی مختلف گل آذین گل همیشه بهار (Calendula officinalis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر مقاوم سازی بذر بر جوانه زنی بذرهای حاصل از نواحی مختلف گل آذین گل همیشه بهار (Calendula officinalis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر مقاوم سازی بذر بر جوانه زنی بذرهای حاصل از نواحی مختلف گل آذین گل همیشه بهار (Calendula officinalis) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

گل همیشه بهار (Calendula officinalis) گیاهی دارویی و متعلق به تیره کاسنی (Compositae) است که بررسی ویژگی های مختلف از جمله تکثیر بهتر آن جهت توسعه پوشش گیاهی و استحصال مواد خام دارویی ضروری به نظر می رسد. بنابراین، افزایش میزان جوانه زنی توسط روش های مختلف می تواند بر احیا این گیاه دارویی موثر باشد. به منظور بررسی اثر سخت کردن بذر و کیفیت بذور حاصل از نواحی مختلف گل آذین بر روی جوانه زنی گل همیشه بهار تحقیق حاضر در دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۹۰ شد. ابتدا بذور همیشه بهار در محلول های CaCl2، آب مقطر و شاهد طی دو مرحله سخت و سپس، در مزرعه کاشته شدند. در مرحله برداشت، بذور از دو ناحیه درونی و بیرونی طبق استحصال و جهت انجام آزمون جوانه زنی استاندارد و رشد گیاهچه به آزمایشگاه انتقال داده شدند. در آزمایشگاه آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تکرار انجام گردید. نتایج نشان داد که در هر ۳ سطح سخت کردن بذر، بذرهای موجود در قسمت بیرونی گل آذین دارای بیشترین درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول لپه، وزن خشک گیاهچه و وزن خشک باقی مانده بودند و بیشترین وزن تر گیاهچه و وزن تر باقی مانده مربوط به بذور واقع شده در قسمت بیرونی گل آذین در تیمار سخت کردن با CaCl2 بود. تیمار سخت کردن بذر و موقعیت بذر در قسمت های مختلف گل آذین تأثیر معنی داری بر طول ریشه چه و طول ساقه چه داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.