بررسی تاثیر نانواکسید روی بر فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک و تحرک ذخایر غذایی در مرحله جوانه زنی سویا (Glycine max. L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر نانواکسید روی بر فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک و تحرک ذخایر غذایی در مرحله جوانه زنی سویا (Glycine max. L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر نانواکسید روی بر فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک و تحرک ذخایر غذایی در مرحله جوانه زنی سویا (Glycine max. L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر نانواکسید روی بر فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک و تحرک ذخایر غذایی در مرحله جوانه زنی سویا (Glycine max. L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر نانواکسید روی بر فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک و تحرک ذخایر غذایی در مرحله جوانه زنی سویا (Glycine max. L) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تأثیر نانواکسید روی و خشکی ناشی از پلی اتلین گلایکول بر میزان فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک و تحرک ذخایر غذایی آزمایشی در سال ۱۳۹۱ در آزمایشگاه دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل سه سطح تنش خشکی ( صفر، ۰/۵- و ۱- مگا پاسکال ) و غلظت های مختلف نانواکسید روی ( صفر، ۰/۵ و یک گرم بر لیتر ) بود. نتایج آزمایش نشان دهنده تأثیر مثبت نانواکسید روی بر درصد جوانه زنی، آنزیم های هیدرولیتیکو تحرک ذخایر کربوهیدارت، پروتئین و لیپید بود. به طوری که کاربرد نانواکسید روی منجر به افزایش میزان فعالیت آنزیم های لیپاز، پروتئاز و آلفاآمیلاز در گیاهچه ها گردید. در بین تیمارهای نانواکسید روی بیشترین تاثیر را کاربرد یک گرم در لیتر نانواکسید روی نشان داد. تنش خشکی نیز علاوه بر کاهش فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک، از میزان تحرک ذخایر غذایی کاست. همچنین با گذشت زمان از میزان تحرک کربوهیدرات ها پروتئین و لیپیدها کاسته شد. با توجه به تأثیر مثبت نانواکسید روی بر کاهش آسیب های ناشی از تنش خشکی و همچنین افزایش کارایی ذخایر غذایی، فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک و درصد جوانه زنی به نظر می رسد کاربرد نانواکسید روی یکی از راهکارهای مناسب برای جوانه زنی بهتر تحت شرایط خشکی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.