اثر مدت و نحوه نگهداری تخم در زمان انبارداری بر وزن و طول جوجه های تازه هچ شده در بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مدت و نحوه نگهداری تخم در زمان انبارداری بر وزن و طول جوجه های تازه هچ شده در بلدرچین ژاپنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مدت و نحوه نگهداری تخم در زمان انبارداری بر وزن و طول جوجه های تازه هچ شده در بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مدت و نحوه نگهداری تخم در زمان انبارداری بر وزن و طول جوجه های تازه هچ شده در بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مدت و نحوه نگهداری تخم در زمان انبارداری بر وزن و طول جوجه های تازه هچ شده در بلدرچین ژاپنی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این تحقیق از ۲۴۰ عدد تخم بلدرچین ژاپنی استفاده شده است. در گله تخمگذار پرنده ها به صورت مخلوط نر و ماده در قفس نگهداری شده و تا سن ۶ هفتگی از جیره رشد استفاده کرده اند و بعد از آن از جیره استاندارد بلدرچین تخمگذار به همراه آب به صورت آزاد در اختیار پرندگان قرار گرفت. ۲۴۰ عدد تخم تحت ۸ گروه آزمایشی با ۳ تکرار و هر تکرار آن که شامل ۱۰ عدد تخم بلدرچین بود. گروههای آزمایشی شامل : گروه ۱- دو روز نگهداری تخمها به حالت عمودی به طوری که سر پهن به سمت بالا باشد. ۲- چهار روز نگهداری تخمها به حالت عمودی به طوری که سر پهن به سمت بالا باشد. ۳- شش روز نگهداری تخمها به حالت عمودی به طوری که سر پهن به سمت بالا باشد ۴- هشت روز نگهداری و قرار گرفته تخمها به حالت عمودی به طوری که سر پهن به سمت بالا است ۵- دو روز نگهداری و قرار گرفتن تخمها به حالت افقی ۶- چهار روز نگهداری و قرار گرفتن تخمها به حالت افقی ۷- شش روز نگهداری و قرار گرفتن تخمها به حالت افقی و ۸- هشت روز نگهداری و قرار گرفتن تخمها به حالت افقی باشد. نهایتاً تخمها در دستگاه جوجه کشی که از قبل تمیز و ضدعفونی شده بود، قرار داده شدند. دما و رطوبت نسبی دستگاه جوجه کشی در ستر به ترتیب روی ۳۷/۵ و ۵۰ درصد و دما و رطوبت نسبی هچر به ترتیب روی ۳۷/۲ و ۷۰ درصد تنظیم شد. بعد از هچ وزت و طول جوجه ( از نوک تا بلندترین انگشت پا) اندازه گیری شد. که وزن جوجه در تیمار چهار بیشترین (۸/۹۱۷۸ گرم) و در تیمار هشت ( ۷/۸۱۵۴ گرم ) و هفت کمترین ( ۷/۷۸۹۶ گرم ) است (P<0/05) و تیمار سه بیشترین طول جوجه ( ۹/۹۹۷ سانتی متر ) و تیمار هشت ( ۷/۲۶۷ سانتی متر ) کمترین است (P<0/05). نتایج بیانگر آن است که افزایش نگهداری تا اندازه ای باعث افزایش وزن جوجه های تازه هچ شده، می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.