مقاله رایگان بازرگانی داخلی فرش ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله رایگان بازرگانی داخلی فرش ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رایگان بازرگانی داخلی فرش ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان بازرگانی داخلی فرش ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رایگان بازرگانی داخلی فرش ایران :

تجارت فرش در ایران سابقه‌ای بس طولانی دارد. شواهد تاریخی موجود بر توجه سلاطین صفوی به قالیبافی و ایجاد و توسعه کارگاههای سلطنتی ویژه برای بافت قالی تاکید دارد. در عصر صفوی صادرات قالی از ایران به بازارهای اروپایی رونق ویژه‌ای داشته است و قالیهای بافت ایران در این دوره توجه و استقبال اروپاییان بوده است، تا آنچه که بعضی از خواص اروپا از جمله شاهزادگان لهستانی عواملی را در ایران برای سفارش بافت باطرح و نقش مورد نظر خود مامور می‌کردند. اما آماری از میزان صادرات قالی ایران در عصر صفوی و دوره‌های بعد از آن تا اواسط نیمه اول قرن بیستم میلادی در دست نیست.
فرش ایران در ابتدا به منظور تامین مصارف داخلی تولید می‌شده و بعدها جنبه صادراتی هم پیدا کرده است. مصرف داخلی فرش دستباف در ایران بیش از سایر کشورهای تولید کننده این کالاست. زیرا اکثر مردم ایران بنابه عرف و عادت قدیمی مایلند در منزل خود فرش دستباف داشته باشند وفرش معمولاً بعنوان کفپوش مورد استفاده قرار می‌گیرد.
بازار داخلی فرش ایران، بازاری است سنتی و تا بحال برای گسترش آن بازاریابی و تبلیغات صورت نگرفته است. از خصوصیات مهم این بازار، سود سرشار واسطه‌ها در امر توزیع مواد اولیه مصرفی در قالیبافی تا داد و ستد فرش است.
بطور خلاصه عوامل موثر در گسترش بازار داخلی فرش ایران عبارتند از:
• افزایش سطح درآمد سرانه
• افزایش جمعیت
• ازدیاد مسکن و افزایش سطح زیربنای آن
• ترویج تبلیغات در مورد استفاده از فرش دستباف به عنوان یک کالای هنری ملی
• توسعه صادرات فرش ایران
در بازار داخلی فرشهای پشمی با کیفیت متوسط و سپس عالی خریداران بیشتری دارد و فرش ابریشمی معمولاً جهت تزئین استفاده قرار می‌گیرد.
روشهای تولید فرش در ایران به ۴ گونه است:
• تولید بصورت غیر متمرکز: بخش عمده تولید فرش دستباف در کشور بدون حداقل اعمال مدیریت متمرکز انجام می‌گیرد. این شیوه از تولید بویژه بعلت پراکندگی و تعداد مراکز تولید محدودیتها و موانع جدی و عمده‌ای را برای اعمال مدیریت، انجام کنترل و بازرسی و نظارت بر مراحل مختلف تولید از تهیه مواد اولیه و ابزار کار تا انتخاب طرح و نقش و رنگرزی، تولید، بازاریابی و فروش داخلی و خارجی و آموزش شیوه‌های نوین و نوآوری و رعایت سلیقه خریداران فرش در تولید فرش دستباف به وجود آورده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.