مقایسه عملکرد اگزرژیک یک واحد تولید توان کمکی با دو نوع سوخت کروسین و متان جهت استفاده در سیستم های پشتیبانی هواپیماها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه عملکرد اگزرژیک یک واحد تولید توان کمکی با دو نوع سوخت کروسین و متان جهت استفاده در سیستم های پشتیبانی هواپیماها دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه عملکرد اگزرژیک یک واحد تولید توان کمکی با دو نوع سوخت کروسین و متان جهت استفاده در سیستم های پشتیبانی هواپیماها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه عملکرد اگزرژیک یک واحد تولید توان کمکی با دو نوع سوخت کروسین و متان جهت استفاده در سیستم های پشتیبانی هواپیماها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه عملکرد اگزرژیک یک واحد تولید توان کمکی با دو نوع سوخت کروسین و متان جهت استفاده در سیستم های پشتیبانی هواپیماها :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

هدف از ارائه این مقاله مقایسه عملکرد کاری یک واحد تولید توان کمکی با استفاده از دو نوع سوخت گاز و مایع در هواپیمای مسافربری از دیدگاه اگزرژی می باشد. یکی از تجهیزات پر کار در زمینه آماده سازی و پشتیبانی هواپیما جهت انجام مقدمات پرواز، دستگاه تولید توان کمکی می باشد. در هنگام خاموش بودن موتورهای اصلی هواپیماها، وظیفه واحد توان کمکی است که برق مورد نیاز برای سیستم های درون هواپیما و داخل کابین را فراهم کند. پارامترهای طراحی و متغیرهای تصمیم گیری در بهینه سازی واحد توان کمکی، نسبت فشار کمپرسور، دبی هوای ورودی و دمای گازهای ورودی به توربین انتخاب شده اند. نتایج نشان می دهد که افزیش فشار کاری سیستم، دمای گازهای ورودی به توربین و دبی هوای ورودی به سیستم همواره سبب بالا رفتن نرخ آنتروپی تولیدی، نرخ اگزرژی تخریب شده و در نهایت نرخ بازگشت ناپذیری در هر دو نوع سیستم سوخت مایع و سوخت گاز خواهند شد. از سوی دیگر نتایج نشان می دهد که بیشترین راندمان اگزرژی در محدوده نسبت فشار ۵/۵ تا ۸ بار برای سوخت مایع و در سوخت گاز در محدودهه ۳ تا ۵/۴ بار رخ خواهد داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.