تاثیر ارتفاع سازه برتخمین تقاضای لرزه ای در قابهای خمشی فولادی در نقظه ای از شهر تهران با سطح لرزه خیزی متوسط


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ارتفاع سازه برتخمین تقاضای لرزه ای در قابهای خمشی فولادی در نقظه ای از شهر تهران با سطح لرزه خیزی متوسط دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ارتفاع سازه برتخمین تقاضای لرزه ای در قابهای خمشی فولادی در نقظه ای از شهر تهران با سطح لرزه خیزی متوسط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ارتفاع سازه برتخمین تقاضای لرزه ای در قابهای خمشی فولادی در نقظه ای از شهر تهران با سطح لرزه خیزی متوسط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ارتفاع سازه برتخمین تقاضای لرزه ای در قابهای خمشی فولادی در نقظه ای از شهر تهران با سطح لرزه خیزی متوسط :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

تخمین تقاضای لرزه ای یکی از مهمترین اجزای روش نوین طراحی براساس عملکرد محسوب می گردد . در این روش داشتن تخمینی مناسب از پارامتر لرزه ای – که عموماً یک پاسخ تغییر مکانی سازه انتخاب می گردد تا بتواند نشانگر رفتار غیرخطی سازه باشد – جهت مقایسه آن با مقدار هدف درچارچوب طراحی براساس عملکرد اجتناب ناپذیر است . اما بزرگترین چالش در تخمین تقاضای لرزه ای ، عدم قطعیت ها و تصادف های فراوانی است که در این کمیت وجود دارد . بنابراین طبیعی است که به علت تصادف و عدم قطعیت موجود در تخمین تقاضای لرزه ای ، استفاده از یک چارچوب احتمالاتی در انجام این تخمین الزامی باشد . به چنین چارچوبی تحلیل احتمالاتی تقاضای لرزه ای اطلاق می گردد . روش معمول جهت ایجاد چنین چارچوبی ، برمبنای جداکردن عدم قطعیت های لرزه ای از عدم قطعیت های رفتار سازه با استفاده از یک پارامتر واسطه به نام شاخص شدت استوار است .در این تحقیق پس از معرفی قابهای عمومی(Generic) که برای قابهای خمش فولادی بکار می روند و همچنین انتخاب شتاب نگاشت های مناسب برای انجام تحلیل افزاینده دینامیکی سعی شده است با استفاده از رابطه کاهندگی طیفی پیشنهادی Ambraseys, Simpson & Bommer (1996) ، تاثیرات ارتفاع سازه بر روی تخمین تقاضای لرزه ای مورد ارزیابی قرار گردید . نتایج حاصل نشان می دهد که سازه های کوتاه مرتبه حساسیت بیشتری در تخمین تقاضای لرزه ای در مقابل سازه های بلند مرتبه از خود نشان می دهند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.