بررسی رفتار لرزه ای اتصال تیر به ستون CFT توسط بولتهای عبوری در گره میانی قاب خمشی و مقایسه آن با اتصال گره کناری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رفتار لرزه ای اتصال تیر به ستون CFT توسط بولتهای عبوری در گره میانی قاب خمشی و مقایسه آن با اتصال گره کناری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رفتار لرزه ای اتصال تیر به ستون CFT توسط بولتهای عبوری در گره میانی قاب خمشی و مقایسه آن با اتصال گره کناری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رفتار لرزه ای اتصال تیر به ستون CFT توسط بولتهای عبوری در گره میانی قاب خمشی و مقایسه آن با اتصال گره کناری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رفتار لرزه ای اتصال تیر به ستون CFT توسط بولتهای عبوری در گره میانی قاب خمشی و مقایسه آن با اتصال گره کناری :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

تاکنون در مورد ستون های مرکب و اتصالات آنها تحقیقات فراوانی درکشورهایی مختلف انجام شده است و گزینه های متعددی برای اتصالات آنها مطرح شده است، با این وجود اکثر اتصالات گیردار مطرح شده با مشکلات اجرایی همراه بوده و قابلیت ایجاد شرایط اتصال صلب را نداشته اند. از سوی دیگر در این اتصالات بار به طور غیر مستقیم وارد بتن شده و هسته بتنی در برابر بارهای اعمال شده بخوبی بسیج نمی گردد . برای قاب های خمشی فولادی که ستونهای آنها از نوع CFT است روشهای نوین و مناسب دیگری جهت بهبود رفتار لرزه ای اتصالات گیردار آنها پیشنهاد شده است . از جمله آنها استفاده از بولتهای عبوری می باشد که در این پژوهش به آن پرداخته شده است. لذا این مقاله، به بررسی تاثیر تغییر در پارامترهای مختلف بر رفتار این نوع اتصال، جهت دهی شده است. در این راستا، با مدل سازی و تحلیل ۲۸ نمونه در محیط نرم افزار المان محدود ABAQUS، تاثیر میزان نیروی پیش تنیدگی (چهار تیپ) ، تغییر درضخامت ورق بال ستون (سه تیپ) ، تغییر در مقامت بتن مصرفی (دو تیپ) و تغییر در موقیت اتصال از نظر میانی یا کناری بودن آن بر رفتار این نوع اتصال مورد بررسی قرار گرفته است. پس از تحلیل نمونه های مذکور و مقایسه آنها با یکدیگر این نتیجه حاصل شد که تغییر در ضخامت ورق بال ستون و تغییر در مقاومت بتن اثر ناچیزی در رفتار اتصال دارد و فاکتور مؤثر بر رفتار اتصال ، میزان نیروی پیش تنیدگی بولت های عبوری می باشد . در نمونه های بررسی شده مربوط به دو تیپ نیروی پیش تنیدگی قوی تر مفصل پلاستیک خمشی ایجاد شده و در فاصله ای مناسب از بر ستون تشکیل شد . همچنین ، بین اتصال کناری و میانی عمده تفاوت در میزان جاری شده گی خمشی آنها و گستردگی مفصل پلاستیک مشاهده شد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.