طراحی مدل مدیریت دانش پروژه های کلان با رویکرد مدیریت تکنولوژی و مهندسی سیستم در سازمان های پروژه محور (مطالعه موردی: یک سازمان منتخب)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی مدل مدیریت دانش پروژه های کلان با رویکرد مدیریت تکنولوژی و مهندسی سیستم در سازمان های پروژه محور (مطالعه موردی: یک سازمان منتخب) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی مدل مدیریت دانش پروژه های کلان با رویکرد مدیریت تکنولوژی و مهندسی سیستم در سازمان های پروژه محور (مطالعه موردی: یک سازمان منتخب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی مدل مدیریت دانش پروژه های کلان با رویکرد مدیریت تکنولوژی و مهندسی سیستم در سازمان های پروژه محور (مطالعه موردی: یک سازمان منتخب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی مدل مدیریت دانش پروژه های کلان با رویکرد مدیریت تکنولوژی و مهندسی سیستم در سازمان های پروژه محور (مطالعه موردی: یک سازمان منتخب) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

تکنولوژی به عنوان یک ابزار کارآمد جهت کسب مزیت رقابتی و نوآوری سازمانی در همه سازمان ها مطرح است. در سازمان های پروژه محور هم تکنولوژی یک ابزار موثر به شمار می رود. در پروژه های کلان و پیچیده بکارگیری سیستم مدیریت دانش با توجه به هزینه، زمان و کیفیت غیر قابل اجتناب است که باعث کاهش عدم اطمینان پروژه ها شده و موفقیت عملکرد را افزایش می دهد. به منظور پیاده سازی مدیریت دانش، ابزارها و تکنیک های مختلفی وجود دارد که توسط تکنولوژی هایی نظیر فناوری اطلاعات پشتیبانی می شود. از طرفی دیگر مهندسی سیستم به عنوان ابزاری قدرتمند در پروژه های پیچیده و کلان به شمار می رود که یک روش شناسی ۲۵ مرحله ای در اجرای پروژه هاست. پروژه های پیچیده به دلیل ماهیت آنها نیازمند الگوی خاصی از سیستم مدیریت دانش هستند که هدف این تحقیق به ارائه چنین مدلی بنا شده است که تلفیقی از مدیریت دانش و مهندسی سیستم و مدیریت تکنولوژی است. پس از طراحی مدل از پرسشنامه محقق ساخته با مقیاس لیکرت برای تعیین روایی و پایایی استفاه شده است. عدد آلفای کرونباخ بیانگر حد مطلوبی از پایایی است. تحلیل پرسشنامه توسط آزمون هایی نظیر ضریب همبستگی و مجذور آن و آمار توصیفی تحلیل گردید. نتایج پژوهش حاکی از آن است که مهندسی سیستم و مدیریت تکنولوژی در پیاده سازی فرآیندهای مدیریت دانش نقش مثبتی دارند. در نهایت بر اساس نتایج پژوهش پیشنهادات اجرایی و مدیریتی ارائه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.