بررسی کارایی نسبی عملکرد پژوهشی واحدهای پژوهشی با استفاده از تحلیل پوششی داده ها (مطالعه ی موردی: دانشگاه ارومیه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کارایی نسبی عملکرد پژوهشی واحدهای پژوهشی با استفاده از تحلیل پوششی داده ها (مطالعه ی موردی: دانشگاه ارومیه) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کارایی نسبی عملکرد پژوهشی واحدهای پژوهشی با استفاده از تحلیل پوششی داده ها (مطالعه ی موردی: دانشگاه ارومیه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کارایی نسبی عملکرد پژوهشی واحدهای پژوهشی با استفاده از تحلیل پوششی داده ها (مطالعه ی موردی: دانشگاه ارومیه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کارایی نسبی عملکرد پژوهشی واحدهای پژوهشی با استفاده از تحلیل پوششی داده ها (مطالعه ی موردی: دانشگاه ارومیه) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

دانشگاه ها نیز مانند هر سازمان دیگری به منظور اثربخشی بیشتر، بهره وری بالا و همچنین استفاده ی بهینه از امکانات خودشان نیاز به ارزیابی عملکرد خود می باشند. دانشگاه ها دارای ابعاد گوناگونی می باشند و لزوم ارزیابی عملکرد بیشتر به چشم می خورد. یکی از معیارهای مهم در ارزیابی عملکرد دانشگاه ها، شاخص های مربوط به حوزه ی پژوهش می باشد. با افزایش تعداد شاخص های ورودی و خروجی نسبت به تعداد واحد های تصمیم گیری قدرت تفکیک مدل تحلیل پوششی داده های (DEA) سنتی در تشخیص واحد های کارا و ناکارا از بین می رود؛ به همین دلیل در این تحقیق از مدل دینامیکی این روش استفاده شده است. در این تحقیق دانشکده های دانشگاه ارومیه به عنوان واحدهای تصمیم گیر قلمداد شده و عملکرد پژوهشی ان ها با استفاده از مدل پیشنهادی مورد مقایسه قرار می گیرد تا اعتبار مدل سنجیده شود. به دلیل وجود دانشکده های همگن و تبعیت از یک سیاست مدیریتی خاص در دانشگاه، مدل استفاده شده در این تحقیق از نوع بازده به مقیاس ثابت می باشد، همچنین نوع مدل از منظر گرایش به ورودی بودن یا خروجی بودن، خروجی گرا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.