نقش فن آوری اطلاعات و ارتباطات در تسریع فرآیند توسعه ، تحول و ارتقاء صنعت کشاورزی در شهرستان دورود ، شهر چالانچون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش فن آوری اطلاعات و ارتباطات در تسریع فرآیند توسعه ، تحول و ارتقاء صنعت کشاورزی در شهرستان دورود ، شهر چالانچون دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش فن آوری اطلاعات و ارتباطات در تسریع فرآیند توسعه ، تحول و ارتقاء صنعت کشاورزی در شهرستان دورود ، شهر چالانچون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش فن آوری اطلاعات و ارتباطات در تسریع فرآیند توسعه ، تحول و ارتقاء صنعت کشاورزی در شهرستان دورود ، شهر چالانچون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش فن آوری اطلاعات و ارتباطات در تسریع فرآیند توسعه ، تحول و ارتقاء صنعت کشاورزی در شهرستان دورود ، شهر چالانچون :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

ا طلاعات در عرصه کشاورزی و توسعه روستایی نه تنها به عنوان یکی از اصلی ترین نهاده ها و سرمایه ها تلقی می گردد ، بلکه کاراترین عامل ارتقای بازده واثربخشی دیگر منابع تولید و توسعه به شمارمی آید. فنآوری اطلاعات به عنوان بسترساز اطلاع رسانی شایدبزرگ ترین فرصت برای پژوهشگران و سیاست گذاران بخش کشاورزی محسوب شود . بهره برداری از این فرصت که نیازمند ابزار، دانش و مهارت است ، در شرایط کنونی کشور ما یکی از اساسی ترین ضرورت هاست . هدف اصلی از این مقاله بررسی و ارزیابی توانایی ها و آمادگی های ایران در حرکت به سوی جامعه اطلاعاتی در بخش کشاورزی و توسعه روستایی است . این مقاله طرح استقرارشبکه نظام دانش و اطلاعات کشاورزی را تشریح می کند که به منظوربهره گیری از فن آوری اطلاعات)سخت افزاری و نرم افزاری (درفرآیند توسعه کشاورزی وروستایی از سوی نویسنده ارائه گردیده و در حال اجراست . در این پژوهش با استفاده از یک پرسشنامه که با طرح ۰۲ سوال از ۰۲ نفر ، کشاورزان شهرستان دورود ، شهر چالانچولان نظر سنجی کرده و نظریات آنها را در مورد استفاده از رایانه و اینترنت و تلفن همراه جویا شده و در این پژوهش به منظور تجربه وتحلیل داده های جمع آوری شده از روش های آماری توصفی واستنتاجی با بهره گیری از نرم افزار spps برای تشکیل و تنظیم جدول توزیع فراوانی ، درصد و میانگین وزنی استفاده شده است. توزیع فراوانی متغیر استفاده از رایانه و اینترنت و تلفن همراه را بر اساس نمره مقیاس ۱ تا ۵ نشان می دهد ، که به گزینه کاملاًموافقم نمره ۵ ، موافقم نمره ۴ ، نظری ندارم نمره ۳ ، مخالفم نمره ۰ ، کاملاً مخالفم نمره ۱، اختصاص داده شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.