عوامل موثربرمزیت رقابتی باتاکید برهوشمندی رقابتی و سازمانی درصنایع موادغذایی شهرستان رشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل موثربرمزیت رقابتی باتاکید برهوشمندی رقابتی و سازمانی درصنایع موادغذایی شهرستان رشت دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل موثربرمزیت رقابتی باتاکید برهوشمندی رقابتی و سازمانی درصنایع موادغذایی شهرستان رشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل موثربرمزیت رقابتی باتاکید برهوشمندی رقابتی و سازمانی درصنایع موادغذایی شهرستان رشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل موثربرمزیت رقابتی باتاکید برهوشمندی رقابتی و سازمانی درصنایع موادغذایی شهرستان رشت :

تعداد صفحات :۲۷

چکیده مقاله:

صنعت مواد غذایی به عنوان یکی از صنایع مهم و اثر گذار بر اقتصاد کشور است که بی شک با جهانی شدن بیشتر، اقتصاد کشور با دگرگونی های بسیار زیادی روبرو خواهد شد. بدیهی است در چنین شرایطی، به منظور حفظ جایگاه و ایجاد ارزش افزوده برای مشتریان و حفظ آن ها، شرکت های مواد غذایی ناچارند تا مزیت های رقابتی برای خود ایجاد نموده و برای حفظ و نگهداری و توسعه آن ها کوشش نمایند. هدف کلی از این تحقیق بررسی عوامل موثر بر مزیت رقابتی با تاکید بر هوشمندی رقابتی و سازمانی در صنایع مواد غذایی می باشد. که بدین منظور ابتدا ادبیات و پیشینه مرتبط با مفاهیم هوشمندی سازمانی، هوشمندی رقابتی، مزیت رقابتی و صلاحیت های متمایز مورد مطالعه قرار گرفت. سپس با استفاده از پرسشنامه به جمع آوری اطلاعات از تمام کارشناسان شرکت ها پرداخته شد. تجزیه و تحلیل دادهها از طریق مدلسازی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزارهای SPSS و PLS صورت گرفت. که از ۱۵ فرضیه موجود، دو فرضیه رد شد و بقیه مورد پذیرش قرار گرفت. در پایان هم پیشنهاداتی کاربردی ارائه گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.