تجزیه و تلحیل ریسک ایمنی فرآیند تهیه محصولات لبنی با استفاده ازروش تجزیه وتحلیل حالات شکست و اثرات آن FMEA مطالعه موردی شرکت پگاه گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه و تلحیل ریسک ایمنی فرآیند تهیه محصولات لبنی با استفاده ازروش تجزیه وتحلیل حالات شکست و اثرات آن FMEA مطالعه موردی شرکت پگاه گیلان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه و تلحیل ریسک ایمنی فرآیند تهیه محصولات لبنی با استفاده ازروش تجزیه وتحلیل حالات شکست و اثرات آن FMEA مطالعه موردی شرکت پگاه گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه و تلحیل ریسک ایمنی فرآیند تهیه محصولات لبنی با استفاده ازروش تجزیه وتحلیل حالات شکست و اثرات آن FMEA مطالعه موردی شرکت پگاه گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه و تلحیل ریسک ایمنی فرآیند تهیه محصولات لبنی با استفاده ازروش تجزیه وتحلیل حالات شکست و اثرات آن FMEA مطالعه موردی شرکت پگاه گیلان :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

این تحقیق به بررسی تجزیه و تحلیل ریسک ایمنی فرآیند تهیه محصولات لبنی با استفاده از روش FMEA در شرکت پگاه گیلان می پردازد. این تحقیق دارای سه فرضیه می باشد که در کنترل کارکنان، کنترل فیزیکی محیط و کنترل شیمیایی محیط بعنوان متغیرهای مستقل و ایمنی فرآیند تهیه محصولات لبنی بعنوان متغیر وابسته این تحقیق در نظر گرفته شده اند. تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی بوده و بر اساسی طرح، از نوع توصیفی – پیمایشی می باشد. جامعهای آماری پژوهش حاضر شرکت پگاه گیلان می باشند. با توجه به اهمیت موضوع و محدود بورن جامعه آماری نمونه آماری تحقیق شامل کل جامعهی اماری می باشد. برای انتخاب نمونه های اماری با توجه به محدود بودن اعضای جامعه که ۱۸۵ نفر بوده از فرمول نمونه گیری کوکران برای جامعه محدود استفاده شده که تعداد نمونه ۱۲۵ نفر برآورد گردید. به منظور گردآوری اطلاعات از روش کتابخانه ای و میدانی بهره گرفته شده است. ابزار جمع اوری اطلاعات در این تحقیق پرسشنامه می باشد. در پژوهش حاضر جهت آزمون فرضیه ها از آزمون T تک نمونه ای (آزمون های تی تک) برای مقایسه میانگین استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان دادند که هر شه متغیر مستقل کنترلی کارکنان، کنترل فیزیکی محیط و کنترل شیمیایی محیط بر ایمنی فرآیند تهیه محصولات لبنی تاثیر معناداری دارد، بنابراین هر سه فرضیه این تحقیق تایید شدند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.