ارائه معیارهای ساماندهی فضای باز دانشگاهی معطوف به مؤلفه های منظر،نمونه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه معیارهای ساماندهی فضای باز دانشگاهی معطوف به مؤلفه های منظر،نمونه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه معیارهای ساماندهی فضای باز دانشگاهی معطوف به مؤلفه های منظر،نمونه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه معیارهای ساماندهی فضای باز دانشگاهی معطوف به مؤلفه های منظر،نمونه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه معیارهای ساماندهی فضای باز دانشگاهی معطوف به مؤلفه های منظر،نمونه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

دانشگاه ها همان قدر که مجموعه های سازمانی هستند مکان هایی کالبدی نیز محسوب می شوند، اما مکان هایی معمولی نیستند. محوطه های دانشگاهی، بوستان تجاری یا مکانی برای یک توسعه جزئی نیستند. آنها مکان استقرارساختمان هایی هستند که به تحصیلات عالی اختصاص دارند. این مسئله نقش غالب آنها بوده است و آنها بارور کننده آرمان های آموزش دانشگاهی از طریق معماری و طراحی شهری متمایز از توسعه های ساختمانی هستند. امروزه هدف ازارزیابی کیفیت بصری منظر، تعیین و مشخص کردن شاخص ها و معیارهایی است که ازطریق آنها بتوان مناظر را حفاظت،احیا، و یا بازسازی کرد. در واقع از این طریق می توان مناظری را که از لحاظ زیبایی شناختی مناسب هستند، حفظ کرده و در صورت لزوم مناظری را ترمیم و احیاء کرد. در این مقاله سعی بر این است تا محیط و منظر محیط های دانشگاهیبررسی شود و در ادامه برای کامل کردن پژوهش خود، میزان کیفیت طراحی منظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز در رابطه با پاسخگویی به میزان سطح، کیفیت آموزش و ایجاد شور و اشتیاق دانشجویان، بررسی شود. برای رسیدن به هدف مطلوب در این تحقیق، از روش تحلیلی – توصیفی استفاده شده است. نهایتا اینکه، یافتن مولفه هایی برای ارتقای دانش طراحی و مدیریت منظر در سایت های دانشگاهی، به گونه ای که موجب بهبود کیفیت آموزش محوری محیط های باز دانشگاهی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.