مدیریت تداخل بین حاملی در نسل پنجم سیستم های مخابراتی بی سیم با مدولاسیون مالتی پلکسینگ تقسیم فرکانسی تعمیم یافته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدیریت تداخل بین حاملی در نسل پنجم سیستم های مخابراتی بی سیم با مدولاسیون مالتی پلکسینگ تقسیم فرکانسی تعمیم یافته دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدیریت تداخل بین حاملی در نسل پنجم سیستم های مخابراتی بی سیم با مدولاسیون مالتی پلکسینگ تقسیم فرکانسی تعمیم یافته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدیریت تداخل بین حاملی در نسل پنجم سیستم های مخابراتی بی سیم با مدولاسیون مالتی پلکسینگ تقسیم فرکانسی تعمیم یافته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدیریت تداخل بین حاملی در نسل پنجم سیستم های مخابراتی بی سیم با مدولاسیون مالتی پلکسینگ تقسیم فرکانسی تعمیم یافته :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

مدیریت تداخل از چالش های کلیدی در تمامی نسل های مخابرات، خصوصاً نسل های اخیر و آینده است. انحراففرکانسی حامل یکی از عوامل اصلی ایجاد تداخل در سیستم های چندحاملی محسوب می شود. در این مقاله با انتخاب ومعرفی الگوریتم مناسبی برای تخمین محدود این انحراف و سنکرونسازی فرکانسی در یک سیستم مخابراتی بیسیم نسلپنجم، با مدولاسیون مالتی پلکسینگ تقسیم فرکانسی تعمیم یافته، به بررسی و مقایسه عملکرد تخمین گر انحراف فرکانسیدر مراحل قبل و بعد از آشکارسازی سیگنال دریافتی با آشکارساز ZF می پردازیم. با شبیه سازی نتایج حاصل از محاسبهتحلیلی همبستگی مجموع بین بلوک های راهنما، انتظار داریم که تفاوتی بین دقت تخمین گر در مراحل قبل و بعد ازآشکارسازی نباشد. لیکن بر اساس نتایج میانگین مربع خطا مشاهده می کنیم که کاربرد یک آشکارساز ZF در عمل،کاهش دقت تخمین را در مرحله بعد از آشکارسازی به دنبال دارد؛ که دلیل آن محاسبه میانگین محدود روی بلوک هایراهنما است. به منظور برطرف سازی این اثر نامطلوب آشکارساز، روشهای موثری مانند افزایش ابعاد بلوک های داده، افزایشمرتبه مدولاسیون و کاربرد بهینه نقاط منظومه مدولاسیونی را پیشنهاد می کنیم. در ادامه با انجام پیش جبران سازی موثرانحراف فرکانسی و تحلیل نمودارهای نرخ خطای سیستم، مرحله مناسب تخمین را با توجه به شرایط سیستم تک کاربرهتعیین می کنیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.