دسته بندی کیفیتی پسته با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دسته بندی کیفیتی پسته با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دسته بندی کیفیتی پسته با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دسته بندی کیفیتی پسته با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دسته بندی کیفیتی پسته با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

پسته یکی از محصولات بسیار مهم صادراتی کشورمحسوب می شود و سالانه درآمدهای زیادی از طریق صادرات این محصول به کشورهای هدف، حاصل می گردد. با توجه به اهمیت صادرات محصول پسته برای کشور،توجه به دسته بندی کیفی محصول پسته امری بسیار مهم وضروری به نظر می رسد. در واقع می توان از طریق دسته بندی کیفی محصول پسته، کشورهای هدف بیشتری را با ارائه پسته مرغوب جذب نمود که در نتیجه باعث کسب درآمد بیشتر برای کشور خواهد شد. به طور کلی روش های دسته بندی محصول پسته را می توان به دو دسته سخت افزاری و نرم افزاری تقسیم بندی نمود. در این پژوهش، یک روش نرم افزاری به منظور دسته بندی محصول پسته ارائه شده است. در روش پیشنهادی، با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر، ویژگی مورد نظر از نمونه های مختلف پسته استخراج شده و براساس مقادیر بدست آمده برای ویژگی مورد نظر عمل دسته بندی توسط درخت تصمیم انجام می پذیرد. هدف نهایی ازارائه روش پیشنهادی، دسته بندی محصول پسته به سه دسته خندان، نیمه خندان و ناخندان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.