بررسی تاثیر عصاره گیاه چویل Ferulago angulata علیه باکتری هایStaphylococcus aureus ، Bacillus cereus و Escherchia coli


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر عصاره گیاه چویل Ferulago angulata علیه باکتری هایStaphylococcus aureus ، Bacillus cereus و Escherchia coli دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر عصاره گیاه چویل Ferulago angulata علیه باکتری هایStaphylococcus aureus ، Bacillus cereus و Escherchia coli  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر عصاره گیاه چویل Ferulago angulata علیه باکتری هایStaphylococcus aureus ، Bacillus cereus و Escherchia coli،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر عصاره گیاه چویل Ferulago angulata علیه باکتری هایStaphylococcus aureus ، Bacillus cereus و Escherchia coli :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به دلیل نگرانی مصرف کنندگان نسبت به نگه دارندها, مطالعات زیادی انجام شده است. گیاه چویل با نام علمی Ferulago angulata با افزودن به مواد لبنی، با ایجاد طعم مطبوع، از فاسد شدن آن جلوگیری و یا با قرار دادن در لابلای گوشت برای مدتی آن را نگهداری می نماید. هدف از این مطالعه تاثیر گیاه چویل علیه سه باکتری هوازی بیماری زا Staphylococcus aureus ، Bacillus cereus و Escherchia coli می باشد. گیاه چویل در اواسط تیرماه از دامنه کوههای زاگرس جمع آوری، خشک و سپس با متانول عصاره گیری شد. اثر ضد باکتریایی عصاره با استفاده از سه روش دیسک گذاری،چاهک گذاری و نقطه گذاری روی محیط کشت در پنج غلظت ) ۱۰۰۰ ، ۵۰۰ ، ۲۵۰ ، ۱۲۵ و ۰ ppm )انجام شد. آنالیز آماری داده ها بر اساس نوع باکتری، نوع روش مورد استفاده و نوع غلظت با نرم افزارآماری SPSS انجام شد. هم چنین اثر بازدارندگی گیاه چویل در مقایسه با آنتی بیوتیک های پنی سیلین و سفالاکسین علیه این باکتری ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که عصاره گیاه چویل علیه این سه گونه باکتری اثرات بازدارندگی دارد. به ترتیب بیش ترین و کم ترین اثر عصاره در غلظت ۱۰۰۰ ppm در روش چاهک مربوط به باکتری های S. aureus و B. cereus بوده است. بیش ترین و کم ترین اثر عصاره در غلظت ۱۰۰۰ ppm با روش دیسک دیفوژن مربوط به باکتریهای E. coli و S. aureus بوده است. و در نهایت در روش نقطه گذاری به ترتیب بیش ترین و کم ترین اثر عصاره در غلظت ۱۰۰۰ ppm مربوط به باکتری های E. coli و S. aureus بوده است. هم چنین دیسک های آنتی بیوتیکی اثر بر باکتری ها نداشتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.