بررسی اثر باکتری های حل کننده پتاس بر عملکرد ارقام برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر باکتری های حل کننده پتاس بر عملکرد ارقام برنج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر باکتری های حل کننده پتاس بر عملکرد ارقام برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر باکتری های حل کننده پتاس بر عملکرد ارقام برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر باکتری های حل کننده پتاس بر عملکرد ارقام برنج :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر باکتری های حل کننده پتاس بر عملکرد ارقام برنج، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۹۳ در شهرستان آمل به روش اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارها با دو فاکتور اصلی شامل رقم که دورقم طارم هاشمی و شیرودی و فاکتور فرعی شامل کود شیمیایی و باکتری در پنج تیمار اجرا شد. نتایج مقایسات میانگین اثرات متقابل صفات عملکردی برنج نشان می دهد که بیشترین عملکرد کاه تحت اثرات متقابل استفاده از رقم شیرودی ×کود پتاس با ۹۵۱۳ کیلوگرم در هکتار و کمترین آن نیزدر اثرات متقابل رقم هاشمی × شاهد با ۵۳۱۷ و پس از آن در اثرات متقابل رقم هاشمی×سویهs19s 10 باکتری سودوموناس حل کننده پتاس مشاهده گردید. شاخص برداشت تنها تحت تأثیر باکتری و کود پتاس اختلاف معنی داری را در سطح پنج درصد از خود نشان داد و تحت اثرات متقابل رقم × باکتری و ارقام مختلف قرار نگرفت. همین طور نتایج نشان داد که در صورت استفاده از سویه های مختلف باکتری سودوموناس بر شاخص برداشت اضافه گردید و در بین باکتری های مختلف، باکتری سودوموناس سویه ۱۴s19sبیشتر از سایر باکتری های حل کننده پتاس بر شاخص برداشت اثر می گذارد. بیشترین عملکرد دانه تحت اثرات متقابل رقم شیرودی×کود پتاس با ۸۴۶۷ و کمترین آن به ترتیب با ۴۱۴۳ و ۴۲۵۳ کیلوگرم در هکتار مربوط به اثرات متقابل هاشمی × شاهد و رقم هاشمی ×سویهs19s 10باکتری سودوموناس می باشد. نتایج نشان داد که در صورت استفاده از کود شیمیایی پتاس و سویه های مختلف باکتری های سودوموناس حل کننده پتاس عملکرد دانه افزایش می یابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.