بررسی عملکرد فیلم های پلیمری بسته بندی در افزایش زمان ماندگاری فرآورده های پروتئینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد فیلم های پلیمری بسته بندی در افزایش زمان ماندگاری فرآورده های پروتئینی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد فیلم های پلیمری بسته بندی در افزایش زمان ماندگاری فرآورده های پروتئینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد فیلم های پلیمری بسته بندی در افزایش زمان ماندگاری فرآورده های پروتئینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد فیلم های پلیمری بسته بندی در افزایش زمان ماندگاری فرآورده های پروتئینی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امروزه حجم عظیمی از فرآورده های پروتئینی همچون پودر تخم مرغ، شیر خشک، سوپ آماده و فرآورده های گوشتی در بسته بندی های مختلف به بازار عرضه و مورد استفاده قرار می گیرد. بدیهی است اولین و مهمترین عملکرد بسته بندی این محصولات جلوگیری از فساد و افزایش زمان ماندگاری آنها میباشد. در این مقاله انتخاب یک پوشش مناسب برای بسته بندی پروتئین ها براساس ممانعت از رشد میکروارگانیزم ها مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور گوشت قرمز به عنوان مدل انتخاب شد و عملکرد چند نوع فیلم پلیمری در شرایط مشابه ازنظر جلوگیری از آلودگی های میکروبی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل نشان میدهد از بین فیلمهای مورد استفاده شامل …..، پلی اتیلن سنگین مناسبترین پوشش از این نظر می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.