بررسی خاصیت ضد قارچی نانو امولسیون عصاره سرخاب کولی در کنترل بیمارگر بیماری های کپک های سبز و آبی میوه مرکبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خاصیت ضد قارچی نانو امولسیون عصاره سرخاب کولی در کنترل بیمارگر بیماری های کپک های سبز و آبی میوه مرکبات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خاصیت ضد قارچی نانو امولسیون عصاره سرخاب کولی در کنترل بیمارگر بیماری های کپک های سبز و آبی میوه مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت ضد قارچی نانو امولسیون عصاره سرخاب کولی در کنترل بیمارگر بیماری های کپک های سبز و آبی میوه مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خاصیت ضد قارچی نانو امولسیون عصاره سرخاب کولی در کنترل بیمارگر بیماری های کپک های سبز و آبی میوه مرکبات :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

ایران با تولید سالانه حدود ۳/۵ میلیون تن مرکبات هفتمین کشور تولید کننده برتر مرکبات در دنیا محسوب می گردد متاسفانه مقادیری از این تولید توسط بیمارگرهای پس از برداشت نظیر قارچ های عامل کپک سبز و آبی از بین می روند اگرچه امروزه برای کنترل آن از قارچکش های شیمیایی نظیر بنومیل ایمازالیل تیابندازول و غیره استفاده می شود اما استفاده از ترکیبات گیاهی به خاطر کاهش الودگی های زیست محیطی و نیز هم سو بودن با کشاورزی پایدار بسیار مورد توجه قرار گرفته است عصاره ها و اسانس ها که از گیاهان استخراج می شوند خواص ضد میکروبی خوبی از خود نشان داده اند در این بررسی تاثیر نانوامولسیون عصاره سرخاب کولی بر این بیمارگرها مورد ارزیابی قرار گرفته است برای تهیه نانوامولسیون این عصاره از روش فراصوت و استفاده از صمغ عربی و پروتئین آب پنیر به عنوان سورفکتانت های طبیعی استفاده گردید همچنین اثر عوامل موثر در اندازه ذرات مانند نسبت پروتئین به پلی ساکارید غلظت پروتئین و پلی ساکارید نیز بررسی شده است و نانو امولسیونی با پایداری مناسب و اثر ضد میکروبی بیشتر نسبت به عصاره از طریق افزایش جذب سلولی تهیه گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.