برآورد نوینی از سطح امنیت غذایی در اقتصاد سبز با شاخص GFSI


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد نوینی از سطح امنیت غذایی در اقتصاد سبز با شاخص GFSI دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد نوینی از سطح امنیت غذایی در اقتصاد سبز با شاخص GFSI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد نوینی از سطح امنیت غذایی در اقتصاد سبز با شاخص GFSI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد نوینی از سطح امنیت غذایی در اقتصاد سبز با شاخص GFSI :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

اقتصاد سبز را میتوان به عنوان مدل توسعه اقتصادی بر پایه توسعه پایدار و دانش اقتصاد محیط زیست به شمار آورد که علاوه بر کاهش خطرات محیط زیستی درصدد بهبود سلامتی انسانها و ایجاد برابری اجتماعی میباشد. یکی از مزایای تحقق اقتصاد سبز تأمین پایداری تغذیه جمعیت در حال رشد است. از این رو، دستیابی به سطح مناسبی از سلامت، امنیت غذایی و تغذیه ای بعنوان یکی از مقاصد جدی در سیاست گذاری های ملی و منطقه ای اقتصاد سبز مطرح میشود. بویژه براساس گزارش منتشر شده فائو ۲۰۰۹ از یک سو جمعیت جهان در سال ۲۰۵۰ به بیش از ۹ میلیارد نفر خواهد رسید و از سوی دیگر تغییرات آب و هوایی باعث کاهش بارندگی و تولید مواد غذایی خواهد شد. همچنین فائو در گزارش ۲۰۱۳ اعلام نموده است که ۸۴۲ میلیون نفر یا حدود یک از هشت نفر در دنیا طی سالهای ۱۳-۲۰۱۱ از گرسنگی مزمن رنج میبرند. بنابراین توجه صحیح و جامع به این موضوع و شناسایی شاخص چند بعدی که تمامی جنبههای امنیت غذایی از سیری شکمی تا سیری سلولی را تحت پوشش قرار دهد، از اهمیت ویژهای برای محققین و سیاستگذاران برخوردار است از اینرو، در این پژوهش سعی میشود شاخص امنیت غذایی جهانی GFSI که برای نخستین بار در سال ۲۰۱۲ توسط واحد اطلاعات اکونومیست EIU معرفی گردیده است و یک مدل پویای کمی و کیفی متشکل از نماگرهای منحصر به فرد در سه زیرشاخص دسترسی به مقدار کافی و متنوع از مواد غذایی، توان مالی و کیفیت و امنیت است، برای نخستین بار برای ایران طی سالهای ۱۳۶۰تا۱۳۹۲ محاسبه گردد. نتایج نشان میدهند که امنیت غذایی کشور، در طی زمان از روند صعودی برخوردار است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.