مطالعه همبستگی صفات، تجزیه علیت و روابط رگرسیونی بین برخی صفات نخود پائیزه در سطوح مختلف کودهای زیستی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
23 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه همبستگی صفات، تجزیه علیت و روابط رگرسیونی بین برخی صفات نخود پائیزه در سطوح مختلف کودهای زیستی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه همبستگی صفات، تجزیه علیت و روابط رگرسیونی بین برخی صفات نخود پائیزه در سطوح مختلف کودهای زیستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه همبستگی صفات، تجزیه علیت و روابط رگرسیونی بین برخی صفات نخود پائیزه در سطوح مختلف کودهای زیستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه همبستگی صفات، تجزیه علیت و روابط رگرسیونی بین برخی صفات نخود پائیزه در سطوح مختلف کودهای زیستی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

به منظور تعیین همبستگی میان برخی صفات و اجزاء عملکرد رقم نخود آزاد و نیز روابط علت و معلولی بین آنها، آزمایشی به صورت فاکتوریل سه عاملی با استفاده از عامل های قارچ مایکوریزایی ( تلقیح و عدم تلقیح )، فسفات زیستی ( تلقیح و عدم تلقییح ) و ورمی کمپوست ( ۰، ۶ و ۱۲ تن در هکتار ) در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در سیال های زراعی ۱۳۸۸-۱۳۸۹ و ۸۹-۱۳۹۰ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی خرم آباد به اجرا درآمد . در بین صفات مورد بررسی، تعداد دانه در بوته، بیشترین همبستگی مثبت را با عملکرد دانه ( r=0/86 ) نشان داد و تأثیر تعداد دانه در بوته بیشتر از وزن صد دانه بود. بیشترین تاثیر مستقیم بر روی عملکرد دانه به ترتیب مربوط به وزن صد دانه ( ۰/۳۴۱ ) و تعداد غلاف بارور ( ۰/۱۴۱ ) می باشد . اثر مستقیم سایر صفات معنی دار نشد. مشاهدات نشان داد که بیشترین همبستگی مثبت و معنی دار عملکرد دانه با سایر صفات به تعداد غلاف بارور ( ۰/۸۴ ) و تعداد دانه در بوته ( ۰/۸۶ ) تعلق داشت. برای حذف اثر صفات غیر موثر و یا کم تاثیر بر روی عملکرد دانه و مدل رگرسیونی، از رگرسیون گام به گام استفاده شد. صفات مهم در عملکرد دانه در این پژوهش شامل عملکرد بیولوژیک ، وزن صد دانه و تعداد غلاف بارور که دارای ضریب تبیین ( ۰/۹۹۷ ) بود. نتایج تجزیه علیت نشان داد که وزن صد دانه بیشترین اثر مستقیم و مثبت را روی عملکرد دانه داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.