بررسی تاثیر فسفر و روی برخصوصیات کیفی دو رقم عدس دیم ( گچساران و Flip92-12L ) تحت شرایط آبیاری تکمیلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر فسفر و روی برخصوصیات کیفی دو رقم عدس دیم ( گچساران و Flip92-12L ) تحت شرایط آبیاری تکمیلی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر فسفر و روی برخصوصیات کیفی دو رقم عدس دیم ( گچساران و Flip92-12L ) تحت شرایط آبیاری تکمیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر فسفر و روی برخصوصیات کیفی دو رقم عدس دیم ( گچساران و Flip92-12L ) تحت شرایط آبیاری تکمیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر فسفر و روی برخصوصیات کیفی دو رقم عدس دیم ( گچساران و Flip92-12L ) تحت شرایط آبیاری تکمیلی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

حبوبات بعد از غلات بزرگترین منبع تأمین پروتئین گیاهی به شمار آمده و از جمله گیاهانی هستند که به مقدار زیادی فسفر نیاز دارند. از سوی دیگر افزایش یکی از دو عنصر فسفر و روی باعث کاهش عنصر دیگر در اندامهای گیاهی می گردد. به منظور بررسی اثر مقادیر مختلف کودهای فسفر و روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم عدس دیم ( Flip92-12L و گچساران ) تحت شرایط آبیاری تکمیلی در شهرک آزادی اندیمشک آزمایشی بصورت اسپیلت پلات فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه فاکتور شامل دو رقم عدس دیم ( Flip92-12L و گچساران ) بعنوان کرت اصلی و کود فسفره درسه سطح P2=50=01، P3=100kg/ha و P1=0 سوپرفسفات تریپل و مقادیر مختلف کود روی در سه سطح Zn2=10kg/ha، Zn1=0 و Zn3=20kg/ha سولفات روی کرتهای فرعی را تشکیل دادند. نتایج بدست آمده نشان داد که تاثیر رقم، کودهای فسفره و روی به تنیایی بر میزان پروتئین ، فسفر و روی در دانه هیچ کدام از ارقام معنی دار نشد. اثرات متقابل بین رقم، کودهای فسفره و روی بر میزان پروتئین و روی در دانه معنی دار شد. بیشترین میزان روی و پروتئین در رقم Flip92-12L به ترتیب با میزان ۴۱/۶۶ppm و ۲۳/۷۵% در نتیجه مصرف ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار کود سوپرفسفات تریپل و ۲۰ کیلو گرم در هکتار کود سولفات روی ( تیمار P3Zn3 ) حاصل شد، در صورتیکه در رقم گچساران بیشترین میزان روی و پروتئین بترتیب با میزان ۴۵/۲۸ppm و ۲۴/۸۷% در نتیجه مصرف ۱۰ کیلو گرم در هکتار سولفات روی و بدون مصرف کود فسفره ( تیمار P1Zn2 ) بدست آمد. حساسیت به کمبود روی در ارقام مختلف متفاوت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.