مدلسازی و شبیه سازی واحد رطوبت زدایی پالایشگاه گاز و میعانات گازی جزیره سیری با نرم افزار adsorption simulation


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی و شبیه سازی واحد رطوبت زدایی پالایشگاه گاز و میعانات گازی جزیره سیری با نرم افزار adsorption simulation دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی و شبیه سازی واحد رطوبت زدایی پالایشگاه گاز و میعانات گازی جزیره سیری با نرم افزار adsorption simulation  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی و شبیه سازی واحد رطوبت زدایی پالایشگاه گاز و میعانات گازی جزیره سیری با نرم افزار adsorption simulation،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی و شبیه سازی واحد رطوبت زدایی پالایشگاه گاز و میعانات گازی جزیره سیری با نرم افزار adsorption simulation :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

عملیات رطوبت زدایی یکی از مهمترین عملیات های در پالایشگاه های گاز می باشد که می توان از این طریق نقطه شبنم گاز را تنظیم کرد. در این پژوهش واحد نم زدایی پالایشگاه گاز جزیره سیری با استفاده از داده های طراحی شبیهسازی گردید.این ستون دارای دو لایه می باشد که با استفاده از زئولیت های ۳Aو ۴A که از مهمترین جاذب های رطوبت می باشد پر شده است. ایزوترمهای مختلف زیادی مورد مطالعه قرار گرفته شده و بهترین سینتیک موجود برای این دو نوع جاذب انتخاب شده است. همچنین معادلات انتقال جرم، حرارت و سیالات و دیگر معادلات مورد بررسی قرار گرفته و برای این ستون انتخاب شده است. شبیه سازی جهت بررسی میزان جذب آب استفاده شده است. سپس نتایج به دست آمده با نتایج طراحی مقایسه شده است که مطابقت خوبی دارند. نمودار MTZ برای ستون در مرحله جذب رسم گردیده است که نشان دهنده داده های تعادلی برای میزان آب در ستون جذب می باشد همچنین این نمودار ناحیه های اشباع شده و آماده برای جذب را نشان می دهد و تاثیر نوع جاذب را می توان در این ستون مشاهده نمود. تاثیر نوع جاذب در میزان افت فشار نیز مورد بررسی قرار گرفته شده است که نتیجه گرفته شده است اندازه ذرات تاثیر مهمی در میزان افت فشار دارد و فشارنیز در میزان جذب موثر می باشد. همچنین عملیات احیا در این فرآیند مورد بررسی قرار گرفت و پارامترهای مهم که شامل دما و شدت جریان احیا می باشد انتخاب و بهینه شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.