بررسی ارتباط بین ساختارهای متفاوت رنگزای خمی و میزان حذف رنگ آن ها توسط قارچ آسپرجیلوس نایچر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط بین ساختارهای متفاوت رنگزای خمی و میزان حذف رنگ آن ها توسط قارچ آسپرجیلوس نایچر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط بین ساختارهای متفاوت رنگزای خمی و میزان حذف رنگ آن ها توسط قارچ آسپرجیلوس نایچر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط بین ساختارهای متفاوت رنگزای خمی و میزان حذف رنگ آن ها توسط قارچ آسپرجیلوس نایچر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط بین ساختارهای متفاوت رنگزای خمی و میزان حذف رنگ آن ها توسط قارچ آسپرجیلوس نایچر :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

مواد رنگی که اغلب از طریق پست آب نساجی به آن وارد می شوند ضمن رنگی کردن نقاط، مانع نفوذ نور خورشید و عمل فتوسنتز و اکسیژن گیری خواهند شد. تصفیه ی پس آب رنگزاهای خمی به علت ترکیبات پیچیده شیمیایی نامعلوم بودن در آب و مشکلات زیست محیطی ناشی از آن بسیار حائز اهمیت است. در این تحقیق امکان رنگبری چهار رنگزای خمی با ساختارهای مولکولی متفاوت به وسیله قارچ آسپرجیلوس تایجر بررسی شد. . حذف رنگزاها از محلول یعنی به دو روش پیش کشت و رشد هم زمان انجام گرفت. تأثیر وزن ملکولی رنگزا و شکل فضایی مولکول در سزعت حذف رنگزا از پس آن مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد در صد جذب و سرعت جذب رنگزاهایی که شکل فضایی مولکول آن ها مسطح است بیشتر از رنگزاهای نا مسطح می باشد. همچنین هرچه وزن ملکولی رنگزا بیشتر باشد سرعت جذب رنگزا به توده قارچ بالاتر است. در آزمایش دیگر برای حذف رنگزا از لجن مرده استفاده شد . نتایج بازده پایین این روش نسبت به روش پیش کشید و رشد هم زمان را نشان می دهد. همچنین ایزوترم جذب رنگرای خمی به قارچ به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.