طرح ریزی و محاسبه افت فرایند تصفیه روغن های خوراکی با استفاده از نرم افزار متلب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طرح ریزی و محاسبه افت فرایند تصفیه روغن های خوراکی با استفاده از نرم افزار متلب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح ریزی و محاسبه افت فرایند تصفیه روغن های خوراکی با استفاده از نرم افزار متلب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح ریزی و محاسبه افت فرایند تصفیه روغن های خوراکی با استفاده از نرم افزار متلب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح ریزی و محاسبه افت فرایند تصفیه روغن های خوراکی با استفاده از نرم افزار متلب :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

تصفیه شیمایی حساس ترین و مشکل ترین مرحله تصفیه روغن می باشد که نه تنها از بعد کیفیت محصول نهایی که دراختیار مصرف کننده قرار می گیرد حائز اهمیت است، بلکه از بعد اقتصادی نیز اهمیت شایانی دارد و کنترل صحیحاین مرحله از فرایند، تأثیر به سزایی در کاهش افت روغن و در نتیجه در کاهش قیمت تمام شده محصول دارد. دربررسی محاسبه افت روغن در خطوط تصفیه روغن یکی از کارخانجات روغن نباتی که روغن خام را تصفیه می نمود، مرحلهخنثی سازی قلیایی مورد مطالعه قرار گرفت.منابع ایجاد افت شناسایی و دسته بندی شد. روش اندازه گیری افت برمبنای تجزیه های آزمایشگاهی و محاسبات موازنه جرم ارائه گردیده است.نتایج به دست آمده و روابط به صورت مقدماتیدر نرم افزار اکسل تدوین و تنظیم گردید و در نهایت با استفاده از نرم افزار MATLAB به صورت یک نرم افزار با کاربریساده و راحت در محاسبه افت تصفیه روغن های خوراکی ارائه گردید نتایج به دست آمده از محاسبه افت با برخی از منابععلمی انجمن شیمیست های روغن آمریکا بسیار نزدیک بود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.