تهیه و ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلیمر طبیعی حاوی نانوذرات فلزی برای بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه و ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلیمر طبیعی حاوی نانوذرات فلزی برای بسته بندی مواد غذایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه و ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلیمر طبیعی حاوی نانوذرات فلزی برای بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه و ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلیمر طبیعی حاوی نانوذرات فلزی برای بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه و ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلیمر طبیعی حاوی نانوذرات فلزی برای بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در این پژوهش، فیلم های زیست نانوبیوکامپوزیت نشاسته نرم شده نانوذرات اکسید روی (PS – ZnO NPs)، نشاسته نرمشده- نانوذرات اکسید مس (PS – CuO NPs) و نشاسته نرم شده نانوذرات نقره (PS – Ag NPs) به روش قالب ریزی ازمحلول (Solution Casting) تهیه شده است. خواص کششی، انحلال پذیری در آب، جذب اشعه ماوراء بنفش و ضدمیکروبیاین فیلم ها مقایسه شده است. فیلم نانوبیوکامپوزیتی حاوی نانوذرات اکسید روی به مقدار ۳ درصد وزنی نشاسته، بهترینعملکرد در کاهش انحلال پذیری در آب را ازخود نشان داده است. آنالیز طیف سنجی اشعه ماوراء برنفش نیز نشان داد کهفیلم حاوی نانوذرات اکسید روی دارای بیشترین میزان جذب اشعه فرابنفش می باشد. همچنین طی آنالیز ضد میکروبیانجام شده مشاهده گردید که فیلم نانوبیوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره دربرابر باکتری اشرشیاکلای و فیلم دارای نانوذراتاکسید مس در برابر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس حساسیت بیشتری از خود نشان می دهند. خاصیت ضدمیکروبی فیلمحاوی نانوذرات نقره در سطح ۲ درصد وزنی در برابر باکتری اشرشیا کلی حدود ۹۴ % و در برابر باکتری استافیلوکوکوساورئوس حدود ۸۳ % می باشد. همچنین نتایج حاصل از آنالیز استحکام مکانیکی حاکی از آن است که فیلم نانوبیوکامپوزیتینشاسته- نانوذرات اکسید روی دارای استحکام کششی بیشتری از فیلم های نشاسته- نانوذرات نقره و نشاسته- نانوذرات اکسید مس می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.