بهینه سازی فرآیند تخمیر ناپیوسته استون، بوتانول، اتانول توسط باکتری کلستریدیوم استوبوتیلیکام با استفاده از الگوریتم تکامل تفاضلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرآیند تخمیر ناپیوسته استون، بوتانول، اتانول توسط باکتری کلستریدیوم استوبوتیلیکام با استفاده از الگوریتم تکامل تفاضلی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرآیند تخمیر ناپیوسته استون، بوتانول، اتانول توسط باکتری کلستریدیوم استوبوتیلیکام با استفاده از الگوریتم تکامل تفاضلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیند تخمیر ناپیوسته استون، بوتانول، اتانول توسط باکتری کلستریدیوم استوبوتیلیکام با استفاده از الگوریتم تکامل تفاضلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرآیند تخمیر ناپیوسته استون، بوتانول، اتانول توسط باکتری کلستریدیوم استوبوتیلیکام با استفاده از الگوریتم تکامل تفاضلی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این تحقیق فرآیند تولید بیولوژیکی استون، بوتانول، اتانول توسط باکتری غیر هوازی کلستریدیوم استوبوتیلیکام بهصورت ناپیوسته مورد بررسی قرار گرفته است . ابتدا با بررسی مدل سازی های مختلف انجام شده بر روی فرآیند و بااستفاده از معادلات معتبر برای سرعت واکنش، مدل سازی ریاضی انجام گرفته است . داده های حاصل از مدلسازی انجامشده برای حالت ناپیوسته با داده های تجربی گزارش شده توسط مقالات مقایسه شدند. نتایج مدلسازی به خوبی دقت مدلریاضی و میزان اعتبار نتایج را نشان می دهد. سپس تأثیر پارامترهای مختلف بر تولید استون، بوتانول و اتانول مورد بررسیقرار گرفته است و بر این اساس مناسب ترین شرایط عملیاتی به منظور تولید بیشینه محصولات و عملکرد بهینه فرآیندمشخص گردید. حل مسأله بهینه سازی با تعداد متغیرهای تصمیم گیری مختلف به وسیله الگوریتم تکامل تفاضلی DE ،مورد بحث و بررسی قرار گرفت . غلظت اولیه گلوکز و زمان عملیاتی فرآیند در حالت ناپیوسته، به عنوان متغیرهای تصمیمگیری با هدف بیشینه کردن بازدهی و محصول دهی حلال ها در نظر گرفته شدند. با توجه به نتایج بهینه سازی، مجموع بازدهی حلال ها به مقدار ۰/۳۷ (g/g-glucose) و محصول دهی کل حلال ها به مقدار ۰/۷۹ (g/L.h) در غلظت اولیه بهینه سوبسترا به مقدار ۴۹/۹۴ گرم بر لیتر و زمان عملیاتی بهینه ۲۳/۳۷ ساعت به دست آمدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.