بررسی هدایت حرارتی و ویسکوزیته نانوسیال شامل نانوذرات گاما آلومینا بر پایه آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی هدایت حرارتی و ویسکوزیته نانوسیال شامل نانوذرات گاما آلومینا بر پایه آب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی هدایت حرارتی و ویسکوزیته نانوسیال شامل نانوذرات گاما آلومینا بر پایه آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی هدایت حرارتی و ویسکوزیته نانوسیال شامل نانوذرات گاما آلومینا بر پایه آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی هدایت حرارتی و ویسکوزیته نانوسیال شامل نانوذرات گاما آلومینا بر پایه آب :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در این مقاله، ضریب هدایت حرارتی و ویسکوزیته نانوسیال گاما آلومینا برپایه ی آب به طور تجربی مورد بررسیقرار گرفت. سوسپانسیون شامل نانوذرات (-Al(2)O(3 ، میله ای در آب، در غلظت های حجمی مختلف ۰.۰۲۵%، ۰.۰۵، ۰.۰۷۵، ۰ و ۰.۱ و در دماهای مختلف در محدوده ۲۹۸K تا ۳۱۸K مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج نشان دادند کهافزایش غلظت نانوذرات باعث افزایش هدایت حرارتی و ویسکوزیته میگردد و با افزایش دما ضریب هدایت حرارتینانوسیال به طور خطی افزایش مییابد، اما ویسکوزیته نانوسیال کاهش می یابد. که با تئوریهای واسطه پیشگویی شدهبرای سوسپانسیون ها مطابقت دارند. هدایت حرارتی نانوسیال در محدوده غلظت های مختلف گفته شده از %۳۴-۱۰.۵۵ افزایش می یابد. با افزایش ضریب هدایت حرارتی شار انتقال حرارت نیز افزایش می یابد. با این اندازه گیری بهاین نتیجه می رسیم که با بکارگیری نانوسیال به جای سیال پایه سودهای زیادی دارد، از جمله کاهش اندازه و وزنتجهیزات انتقال حرارتی است که منجر به کاهش هزینه ها می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.