بررسی خواص فرآیند پذیری نشاسته استری شده با مالئیک انیدرید در مخلوط کن داخلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص فرآیند پذیری نشاسته استری شده با مالئیک انیدرید در مخلوط کن داخلی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص فرآیند پذیری نشاسته استری شده با مالئیک انیدرید در مخلوط کن داخلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص فرآیند پذیری نشاسته استری شده با مالئیک انیدرید در مخلوط کن داخلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص فرآیند پذیری نشاسته استری شده با مالئیک انیدرید در مخلوط کن داخلی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این پژوهش واکنش استری کردن نشاسته با استفاده از مالئیک انیدرید به روش خشک در مخلوط کن داخلی و بررسیخواص فرآیند پذیری آن مورد مطالعه قرارگرفته است. با استفاده از آنالیز طیف سنجی FTIR صحت پیوند زنی مالئیکانیدرید بر سطح نشاسته بررسی شد. جهت بررسی سطح نشاسته استریشده از سطح آن تصاویر SEM تهیه شد. تصاویرSEM نشان داد که پس از استری کردن نشاسته، سطح آن دچار زبری می شود. نتایج آزمون DSC نشان می دهد که بااستری کردن نشاسته، درصد زیادی از بلورها از بین می روند و رفتار بلوری نشاسته کاهش می یابد. شاخص جریان مذابنشاسته استری شده در حالتی که هیچ نرم کنندهای به آن اضافه نشده بود مورد بررسی قرار گرفت. شاخص جریان مذابنشاسته استریشده در این حالت ۱۸g/10min به دست آمد. نتایج شاخص جریان مذاب و DSC نشان می دهد که نشاستهاستری شده، دارای خواص ترموپلاستیک می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.