بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره ی آبی گونه Sam Buc Sebulus از منطقه جویبار مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره ی آبی گونه Sam Buc Sebulus از منطقه جویبار مازندران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره ی آبی گونه Sam Buc Sebulus از منطقه جویبار مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره ی آبی گونه Sam Buc Sebulus از منطقه جویبار مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره ی آبی گونه Sam Buc Sebulus از منطقه جویبار مازندران :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

توجه به عصاره های طبیعی در صنایع غذایی و داروسازی در سال های اخیر افزایش یافته است. گیاهان منبعی عمده ای از داروها ازجمله داروهای مختلفی چون ضد تشنج، قی آور، ضد سرطان، ضد میکروبی، آنتی اکسیدانتی و غیره هستند. اعتقاد بر این است کهبسیاری از گیاهان خواص آنتی بیوتیکی دارند که توسط قبایل مختلف در سرتاسر جهان مورد استفاده گسترده قرار می گرفتند. هم اکنونطبیعت، داروی درمان بیماری های مختلف را دارد. گیاه پیلم گیاهی علفی است که در سراسر مناطق شمال ایران یافت می شود. این گیاهبا نام علمی Sam Buc Sebulus. شناخته می شود و عموماً به عنوان علف هرز در مزارع رشد می کند. گونه های مختلفی از این جنس به شکلداروهای سنتی مورد استفاده قرار می گیرند. هدف تحقیق حاضر، ارزیابی فعالیت های آنتی اکسیدانی عصاره های آبی گونه بود.نتایج حاصل نشان دهنده ی قابلیت زیاد این گونه در فعالیت های آنتی اکسیدانی نسبت به آسکوربیک اسید به عنوان شاهد در روشDPPH بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.