بررسی پایداری ارتعاشی و ترمودینامیک شیمیایی ترکیبات نوین M=Li(+) Be(+2) Al(+3) O(-1) F(_) He Ne)M@C(20)OH با روش DFT


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پایداری ارتعاشی و ترمودینامیک شیمیایی ترکیبات نوین M=Li(+) Be(+2) Al(+3) O(-1) F(_) He Ne)M@C(20)OH با روش DFT دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پایداری ارتعاشی و ترمودینامیک شیمیایی ترکیبات نوین M=Li(+) Be(+2) Al(+3) O(-1) F(_) He Ne)M@C(20)OH با روش DFT  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پایداری ارتعاشی و ترمودینامیک شیمیایی ترکیبات نوین M=Li(+) Be(+2) Al(+3) O(-1) F(_) He Ne)M@C(20)OH با روش DFT،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پایداری ارتعاشی و ترمودینامیک شیمیایی ترکیبات نوین M=Li(+) Be(+2) Al(+3) O(-1) F(_) He Ne)M@C(20)OH با روش DFT :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

ویژگی های ساختاری و پایداری ارتعاشی ترکیب های درون قفسی M@C20 ، که M شامل: (+)He, F(-), O(-2), Al(+3), Be(+2), Li و Ne است با استفاده از نظریه ی تابعی چگالی (DFT) مورد مطالعه قرارگرفت. ابتدا همه ی ساختارها با تابعی هیبریدی B3LYP و سری پایه (G(d.pـ۳۱۱-۶ بهینه سازی شدند، سپس محاسبه های مربوط به فرکانس های ارتعاشی در همان سطح تئوری بر روی آنها انجام شد. پس از انجام محاسبه ها و بررسی خروجی ها مشخص شد که در میان نمونه های اندوهدرال بدون هر گروه عاملی ساختار(۳+) [Al@C20] دارای بیشترین مقدار قطبیت و انتقال باربود. به جز ساختار He@C20 همه ی واکنش های درون قفس شدن عناصر یاد شده بر اساس تغییرات تابع ترمودینامیکی انرژی آزادگیبس خود به خودی بودند، مطلوب ترین واکنش درون قفس شدن از نظر تابع های ترموشیمیایی محاسبه شده را ساختار(۳+)[Al@C(20] داشت. و کمترین مقدار را نیز ملکول (He@C(20 نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.