مقاله دوره بحرانی کنترل علف ‌های هرز در ذرت (.Zea mays L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دوره بحرانی کنترل علف ‌های هرز در ذرت (.Zea mays L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دوره بحرانی کنترل علف ‌های هرز در ذرت (.Zea mays L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دوره بحرانی کنترل علف ‌های هرز در ذرت (.Zea mays L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دوره بحرانی کنترل علف ‌های هرز در ذرت (.Zea mays L) :

مقاله دوره بحرانی کنترل علف ‌های هرز در ذرت (.Zea mays L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۴۵۷ تا ۴۶۴ منتشر شده است.
نام: دوره بحرانی کنترل علف ‌های هرز در ذرت (.Zea mays L)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله وزن خشک علف‌ های هرز
مقاله تداخل علف ‌های هرز
مقاله عملکرد و اجزای عملکرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور تعیین دوره بحرانی کنترل علف‌ های هرز در ذرت، آزمایشی در قالب طرح بلوک ‌های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۸۶ در دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان اجرا شد. تیمارهای آزمایشی در دو سری تنظیم شدند، سری اول شامل ۶ تیمار بود که، از شروع دوره رشد تا صفر، ۱۵، ۲۵، ۳۵، ۴۵ و ۵۵ روز پس از سبز شدن، علف ‌های هرز کنترل شدند و سپس به آنها تا زمان برداشت ذرت اجازه رشد داده شد و سری دوم نیز شامل ۶ تیمار بود که، از شروع دوره رشد تا صفر، ۱۵، ۲۵، ۳۵، ۴۵ و ۵۵ روز پس از سبز‌ شدن به علف‌ های هرز اجازه رشد داده شد و سپس تا زمان برداشت، کنترل شدند. هر کرت آزمایشی شامل ۴ ردیف کاشت به طول ۶ متر و با فاصله ردیف ۷۵ سانتی متر بود. علف‌ های هرز غالب در این آزمایش از ۴ گونه شامل تاج خروس ریشه قرمز، تاج خروس خوابیده، پیچک و سلمه تشکیل شده بود. نتایج نشان داد که زمان بحرانی کنترل علف ‌های هرز (شروع دوره بحرانی)، بر حسب ۵ و ۱۰ درصد افت عملکرد، به ترتیب، ۱۲۴ و ۲۰۴ درجه روز رشد بود که به ترتیب برابر با ۸ و ۱۶ روز پس از سبز شدن و معادل ۳ و ۵ برگی ذرت بود. زمان بحرانی تداخل علف ‌های هرز (پایان دوره بحرانی) نیز بر حسب ۵ و ۱۰ درصد افت عملکرد، به ترتیب، ۳۹۵ و ۲۸۹ درجه روز رشد بود که به ترتیب برابر ۳۱ و ۲۴ روز پس از سبز شدن و معادل ۱۰ و ۷ برگی ذرت بود. افزایش طول دوره تداخل، منجر به افزایش وزن خشک کل علف‌ های هرز و افزایش طول دوره کنترل، منجر به کاهش وزن خشک کل علف ‌های هرز شد. علاوه بر این، افزایش طول دوره تداخل علف ‌های هرز، منجر به کاهش عملکرد ذرت در حالیکه افزایش طول دوره کنترل، منجر به افزایش عملکرد ذرت شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.