مقاله پیش بینی الگوی توزیع جمعیت علف هرز جوموشی (.Hordeum glaucum steud) با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی الگوی توزیع جمعیت علف هرز جوموشی (.Hordeum glaucum steud) با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی الگوی توزیع جمعیت علف هرز جوموشی (.Hordeum glaucum steud) با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی الگوی توزیع جمعیت علف هرز جوموشی (.Hordeum glaucum steud) با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی الگوی توزیع جمعیت علف هرز جوموشی (.Hordeum glaucum steud) با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی :

مقاله پیش بینی الگوی توزیع جمعیت علف هرز جوموشی (.Hordeum glaucum steud) با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۴۷۱ تا ۴۸۰ منتشر شده است.
نام: پیش بینی الگوی توزیع جمعیت علف هرز جوموشی (.Hordeum glaucum steud) با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توزیع مکانی
مقاله درون یابی
مقاله جوموشی
مقاله شبکه عصبی
مقاله علف هرز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه تشریح الگوهای توزیع مکانی جمعیت علف های هرز با استفاده از روش های درون یابی و تخمین تراکم به منظور بررسی امکان کنترل متناسب با مکان آنها مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است. این پژوهش به منظور ارزیابی قابلیت مدل شبکه عصبی پرسپترون چندلایه ای (MLPNN) در درون یابی و تخمین جمعیت گیاهچه علف هرز جوموشی در نقاط نمونه برداری نشده و نیز ترسیم نقشه پراکنش آن انجام شد. داده های مربوط به تراکم جمعیت علف هرز جوموشی از طریق نمونه برداری از سطح یک مزرعه زعفران در خراسان جنوبی بدست آمد. برای ارزیابی قابلیت شبکه عصبی MLP در درون یابی تراکم علف هرز از مقایسه آماری پارامترهایی مانند میانگین، واریانس، توزیع آماری و نیز ضریب تبیین معادله خطی رگرسیونی بین مقادیر پیش بینی شده توسط شبکه عصبی و مقادیر واقعی آنها استفاده شد. نتایج نشان داد که در فاز آموزش، آزمایش و کل، به ترتیب مقادیر p³۰۴۹، p³۰۱۸ و p³۰۲۷ بدست آمد که نشان دهنده عدم وجود تفاوت معنی داری در سطح ۵ درصد بین مقادیر ویژگی های آماری (میانگین، واریانس و توزیع آماری) مجموعه داده های پیش بینی شده تراکم علف هرز و مقادیر واقعی آنها بود. به عبارتی شبکه عصبی مصنوعی به خوبی توانست مدل داده های تراکم علف هرز را بیاموزد. نتایج نشان داد که شبکه عصبی آموزش دیده، دارای قابلیت بالایی در پیش بینی تراکم علف هرز در نقاط نمونه برداری نشده بود. شبکه عصبی توانست پس از درون یابی، نقشه توزیع و تراکم گیاهچه های علف هرز جوموشی را ترسیم نماید. نقشه حاصل از درون یابی نشان داد که علف هرز جوموشی دارای توزیع لکه ای است و لذا امکان کنترل متناسب با مکان آن در مزرعه مورد مطالعه وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.