مقاله آیا روشی برای مقایسه هم زمان شاخص های کلیدی عملکرد بیمارستان وجود دارد؟


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آیا روشی برای مقایسه هم زمان شاخص های کلیدی عملکرد بیمارستان وجود دارد؟ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آیا روشی برای مقایسه هم زمان شاخص های کلیدی عملکرد بیمارستان وجود دارد؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آیا روشی برای مقایسه هم زمان شاخص های کلیدی عملکرد بیمارستان وجود دارد؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آیا روشی برای مقایسه هم زمان شاخص های کلیدی عملکرد بیمارستان وجود دارد؟ :

مقاله آیا روشی برای مقایسه هم زمان شاخص های کلیدی عملکرد بیمارستان وجود دارد؟ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مدیریت اطلاعات سلامت از صفحه ۷۱ تا ۸۱ منتشر شده است.
نام: آیا روشی برای مقایسه هم زمان شاخص های کلیدی عملکرد بیمارستان وجود دارد؟
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیمارستان ها
مقاله مدت اقامت
مقاله بیماران بستری
مقاله اشغال تخت بیمارستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: اهمیت مقایسه عملکرد بیمارستان ها با استفاده از شاخص های بیمارستانی، لزوم بهره گیری از مدل های کاربردی را امری اجتناب ناپذیر نموده است. پژوهش حاضر به منظور مقایسه هم زمان شاخص های کلیدی عملکرد بیمارستانی مراکز با استفاده از نمودار پابن لاسو (Pobon Lasso) انجام گرفت.
روش بررسی: مطالعه توصیفی حاضر به صورت مقطعی و گذشته نگر در سال ۱۳۸۶ انجام گرفت. ۳۱ بیمارستان و مرکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مقطع پژوهش جامعه آماری را تشکیل دادند. شاخص های منتخب (درصد اشغال تخت، میزان چرخش تخت و میانگین مدت بستری) با مراجعه به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و بررسی فعالیت ماهانه مراکز، در سال های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ استخراج و مقایسه آن ها با استفاده از برنامه Excel و نمودار پابن لاسو انجام شد.
یافته ها: از مجموع ۳۱ مرکز مورد مطالعه در سال ۱۳۸۴، ۳ مرکز (۱۰ درصد) در ناحیه اول، ۱۲ مرکز (۳۹ درصد) در ناحیه دوم، ۱۴ مرکز (۴۵ درصد) در ناحیه سوم و ۲ مرکز (۶ درصد) در ناحیه چهارم و در سال ۱۳۸۵، ۲ مرکز (۶ درصد) در ناحیه اول، ۱۴ مرکز (۴۵ درصد) در ناحیه دوم، ۱۳ مرکز (۴۳ درصد) در ناحیه سوم و ۲ مرکز (۶ درصد) در ناحیه چهارم نمودار پابن لاسو قرار داشتند.
نتیجه گیری: با استفاده از نمودار پابن لاسو می توان ضمن مقایسه هم زمان سه شاخص کلیدی عملکرد بیمارستان، به ارزیابی مراکز از بعد رعایت کارایی در اداره امور پرداخت. پیشنهاد می شود مدیران بیمارستان با استفاده از این روش که یکی از روش های فعال شناسایی مساله می باشد، تحلیلی از موقعیت مرکز خود در زمینه کارایی داشته باشند. این تحلیل می تواند راهنمای مفیدی برای برنامه ریزی های بهبود کارایی مرکز باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.