مقاله بررسی نمودارهای گل سرخی با سیستم های درزه آماری در معادن سنگ های نفوذی منطقه شهرستن، پیرانشهر (آذربایجان غربی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نمودارهای گل سرخی با سیستم های درزه آماری در معادن سنگ های نفوذی منطقه شهرستن، پیرانشهر (آذربایجان غربی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نمودارهای گل سرخی با سیستم های درزه آماری در معادن سنگ های نفوذی منطقه شهرستن، پیرانشهر (آذربایجان غربی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نمودارهای گل سرخی با سیستم های درزه آماری در معادن سنگ های نفوذی منطقه شهرستن، پیرانشهر (آذربایجان غربی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نمودارهای گل سرخی با سیستم های درزه آماری در معادن سنگ های نفوذی منطقه شهرستن، پیرانشهر (آذربایجان غربی) :

مقاله بررسی نمودارهای گل سرخی با سیستم های درزه آماری در معادن سنگ های نفوذی منطقه شهرستن، پیرانشهر (آذربایجان غربی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در علوم زمین از صفحه ۵۱ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: بررسی نمودارهای گل سرخی با سیستم های درزه آماری در معادن سنگ های نفوذی منطقه شهرستن، پیرانشهر (آذربایجان غربی)
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیرانشهر
مقاله نمودارگل سرخی
مقاله سینیت
مقاله سنگ نما

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
محدوده معدنی شهرستن در پیرانشهر، بیشترین تولید کننده سنگ های نمای نوع گرانیتی در ایران است. در این محدوده حدود ۲۵ معدن فعال وجود دارد. جنس بیشتر سنگ های نفوذی از نوع سینیت، مونزونیت، گابرو و گرانیت است، که در منطقه وسیعی رخنمون دارند. از نظر ترکیب شیمیایی، سنگ اصلی منطقه، آلکالی سینیت است. تنوع بافتی و ترکیب سنگ ها، همراه با تغییرات شدید رنگ در فواصل اندک، همراه درزه ها، گسل ها و روراندگی در پیرامون این سنگ ها که تا حد زیادی نیز دگرگون و تکتونیزه شده اند، مشکلات فراوانی را در مرحله بهره برداری فراهم می آورند. بررسی نمودارهای گل سرخی با سیستم های درزه آماری در معادن سنگ های تزیینی این منطقه با هدف کاهش هزینه ها و انتخاب روش بهینه استخراج، در این معادن انجام گرفته است. نتیجه بررسی نشان می دهد که با توجه به روند کلی چین خوردگی ها در امتداد شمال باختر- جنوب خاور، برای کاهش ضایعات و افزایش راندمان کار باید سینه کار های بخش مرکزی (حوالی شهرستن، حجران و قلات) در راستای شمالی- جنوبی و در بخش شمال باختری (قلات، سیوگده و کانی نبتیان) در امتداد شمال باختری- جنوب خاوری و در منطقه پانه سر و خاور شهرستن در راستای شمال خاوری- جنوب باختری باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.