مقاله شیوع عیوب انکساری و برخی عوامل موثر بر آن در مشهد ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع عیوب انکساری و برخی عوامل موثر بر آن در مشهد ۱۳۸۷ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع عیوب انکساری و برخی عوامل موثر بر آن در مشهد ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع عیوب انکساری و برخی عوامل موثر بر آن در مشهد ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع عیوب انکساری و برخی عوامل موثر بر آن در مشهد ۱۳۸۷ :

مقاله شیوع عیوب انکساری و برخی عوامل موثر بر آن در مشهد ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله اپیدمیولوژی ایران از صفحه ۵۰ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: شیوع عیوب انکساری و برخی عوامل موثر بر آن در مشهد ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عیوب انکساری
مقاله مطالعه مقطعی
مقاله مشهد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و اهداف: با توجه به کم بودن مطالعات مبتنی بر جمعیت و اطلاعات در ایران، این مطالعه با هدف تعیین شیوع عیوب انکساری و برخی عوامل موثر بر آن در شهر مشهد انجام گردید.
روش‌کار: طی یک مطالعه مقطعی مبتنی بر جمعیت، به وسیله نمونه ‌گیری خوشه ‌ای طبقه بندی شده تصادفی از جمعیت شهری مشهد نمونه ‌گیری به عمل آمد. ۴۴۵۳ نفر جهت شرکت در مطالعه انتخاب شدند که ۴۷۰% در مطالعه شرکت کردند. عیوب انکساری در افراد ۱۵ سال و کمتر بوسیله رفرکشن سیکلوپلژیک و در افراد بالای ۱۵ سال توسط رفرکشن غیر سیکلوپلژیک اندازه‌ گیری شد.
نتایج: در افراد ۱۵ سال و کمتر شیوع نزدیک ‌بینی و دوربینی به ترتیب %۳۶۴ (%۹۵ Cl 2.19-5.09) و ۲۷۴ (%۹۵ Cl 23.72-31.09) بود، این اعداد در افراد بالای ۱۵ سال %۲۲۳۶ (%۹۵ Cl 20.06-24.66) و %۳۴۲۱ (%۹۵ Cl 31.57-36.85) بود. شیوع آستیگماتیسم و آنیزومتروپیا به ترتیب %۲۵۶۴ و %۵۸۴ بود. زنان بطور معنی‌ داری آستیگماتیسم بیشتر (p=0.005) و آنیزومتروپیای کمتری (p=0.048) داشتند. با افزایش سن آنیزومتروپیا و آستیگماتیسم زیاد می ‌شود. در افراد بالای ۱۵ سال با افزایش سن دوربینی زیاد می ‌شود، در افراد مساوی یا کمتر از ۱۵ سال نزدیک‌ بینی زیاد و دوربینی کم می ‌شود.
نتیجه ‌گیری: مطالعه حاضر اطلاعات با ارزشی از عیوب انکساری مردم مشهد را در اختیار ما قرار داد. شایع ‌ترین مشکل انکساری دوربینی بود. علاوه بر افراد ۵ تا ۱۵ ساله، افراد مسن نیز دارای مشکلات انکساری بیشتری هستند که توجه به اصلاح این عیوب در این گروه ‌ها دارای اهمیت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.